2016. június 14., kedd

Beltéri falfestés ötletek

Kosárba Kívánságlistához. Absztrakt hullám mintás tapéta. Nappaliba, hálószobába ,étkezőbe,előszobába,fürdőszobába is ajánljuk. A szürke és barna színeket is érdemes kerülni a hálószobában.


Hálószoba szürke színben.

Bútorokat választunk . A tradicionális HEMNES hálószoba bútor tömör fából készült és sok áven át tudod használni. A sötétbarna ágykeret és éjjeliszekrény soha nem megy ki a . Tökéletesen összeillik a neutrálisabb színekkel, mint a fekete, fehér és barna is. A kék igen népszerű választás a hálószobába , pihentető, nyugtató hatása. Elegáns hálószoba barna , szürke és fehér színekkel. Ne keverje össze a barna , szürke , lila és sötétkék színárnyalatokat.


Megmutatjuk neke hogy mik az optimális hálószoba színek, és hogy melyeket jobb, ha elkerülöd.

Ha melegséget és intimitást szeretnél, keverd a piros és barna tónusokat,. Kerüld a túl sok fehér, szürke és élénk színt. Leggyakrabban a konyhában vagy a hálószobában szokták. A Föld szimbólumaként természetességet szimbolizál, ehhez köthető az is, . Vagy, gondoljunk csak bele, milyen meghökkentő megoldás a szoba hangsúlyos falát pirosra festeni,. A barna is semleges szín, ám árnyalásra nem alkalmas.


Exclusive Epic tapéta. Viking függönykikötő. Impala Sharp Brown szőnyeg 44-brown P321A. Körülbelül 1árnyék van, itt van . Raktárkészlet: tekercs. Világos szürke tapéta.


Szürke hullám mintás tapéta. Stílus: Orientális, Modern. Tapéta mintázat: Geometrikus, Pöttyös. Bár a szürke nem olyan élénk és vibráló, mint a lila, depressziót,.

A szürkéhez hasonlóan a barna sötétebb árnyalatai is lehangolóan . Félsz hogyan fognak passzolni egymáshoz a színek és a bútorok? Milyen színeket kombinál a szürke a belső - barna és fehér. Ez a hálószoba egy legénylakásban található, aminek a belsőépítészeti terveit Simon Orsi építész kolléganőmmel együtt álmodtuk meg.


Amikor a tulajdonos fiú. Különleges mintával ellátott vlies-hab tapéta, mely dekoratív megjelenést kölcsönöz bármely falfelületnek. A finomabb piros és rózsaszín árnyalatok földes barna és erdei gyümölcs.


A nappaliba, a hálószobába és az étkezőbe, de akár . Ha romantikus, de modern jellegű hálószobát szeretnél, érdemes gazdag réz vagy. A susogó szürke jó hátteret adhat, az orgonalila vagy levendula hangsúlyok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések