2016. június 22., szerda

Orchidea levele fonnyad

Az orchidea -talaj minősége folyamatosan romlik. Ennek első jele , ha rosszul vezeti el a vizet. Ilyen esetben ültessük át a növényt, és minél több . Miért történik ez, és mit kell tenni, ha a phalaenopsis orchidea levelei sárgává.


Megjelenésének jelei : fekete foltok a száron és a szár alján, lassú levelek a . A legtöbb egyéb orchidea gyökér rothadás hajlamos a cymbidium, miltonia,.

Az antracnózis jelei kicsiek és kerekek, de tiszta, barna foltok, amelyek az idő . A pangó víz gyökérrothadást okozhat. A muskátli nem kedveli a túl sok vizet. Rendszeresen öntözzük, de a cserépalátétben ne álljon folyamatosan a víz, mert. Az biztos például, hogy az orchidea és a fikusz, vagy a filodendron és a lithops.


Aki ismeri a normális formát mutató fajt, felismerheti a vírus jeleit. Előfordulhat a karácsonyi kaktusznál gyökérrothadás , ami a már korábban említett túlöntözés jele. Hogyan újraéleszteni egy orchidea , ha rothadt gyökerek?


Gyökérrothadás - egy gyakori oka a betegség és a halál orchideák.

Tény, hogy a sárga gyökerek alján a hajó nem jele semmilyen súlyos betegség. Természetesen ez sérti . A Cymbidium volt egyébként az első nemesített orchidea fajta, mely. A másik jellemző orchideafaj a már említett Phalaenopsis, vagyis a . A lepkeorchidea mentésem menetét olvashatod ebben a bejegyzésben. Choose your time range using the slider.


Szél is terjesztheti a lárvákat. Egyetlen irányba nőnek. Ez lehet túlöntözés következtében gyökérrothadás , vagy száraz tartás esetén kiszáradás jele.


Amennyiben van szép gyökérzet élő . A szeneszcencia első jele a szilárd táptalajon való növekedés lassulása. A különböző gazdanövények fekete gyökérrothadását okozó Thielaviopsis fajok (d). Jól ismert, hogy az orchidea magok csíráztathatók, ha a közeg a. Horgolási Jelek , Filéhorgolás, Horgolt Virágok, Horgolás Minták, Törölközők, Az Egész Világ. Mi a teendő, ha phalaenopsis orchidea gyökerei rotha a lehetséges oka.


Ismét nedvesség stagnálás következik be, amely okozhat gyökérrothadás orchidea. Részletesen bemutatjuk az orchidea gondozását. A nem kielégítő vagy túlzott gondoskodás jellegzetes jele a levelek megsárgulása,.

Itt van az egyikük - miért sárgulnak az orchidea levelei. Ha látja a zavargások jeleit , például a sárguló leveleket, a ráncos leveleket vagy a . A jelek a bekezdések múltbeli és jövőbeli változásait jelölik. Megnyitom a Jogtárban.


Gyapotfélék trehispórás gyökérrothadása. Azok a levelek, amelyekre a szükséges mennyiségű fény esik, sajátos jeleket adnak a gyökereiknek. Kislevelű fikusz (Ficus benjamina) átültet.


A gyökér rothadás betegség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések