2016. június 10., péntek

Lamellázógép

Lamellázó gépek, HiKOKI-Hitachi es Makita gepek webaruhaza. Az első lamellamaró a hatvanas évek elején lett gyártva, Hermann Steiner, svájci asztalos által. Gyors és egyszerű revolverbeállítással a. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Ft -os áron elérhető a Szerszám X Webáruházunkban!

A mai technikákkal nagyon gyorsan lehet egyszerű csapolásokat elkészíteni például a lapostipli maróval, másnéven lamelló maróval. Vásárolj azonnal , licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ingyenes szerviz futár . A lamella keksz és a lamellázó gép feltalálása az egyik legnagyobb találmány a fafeldolgozásban az elmúlt évben. Teljesítmény: 8W Súly: kg.


Marási mélység: mm. Tárcsa átmérő: 100×22×mm. Leírás, lamellázógép.

A lapostiplimaró nútok, takaróléc illesztések kemény és rétegelt falemezekbe, illetve feszítőlemezekbe történő . Webshopunk régóta foglalkozik szerszámok és kellékek kereskedelmével. Barkácsolni, javítgatni csak megfelelő eszközökkel lehet. Ennek köszönhetően, számtalan gépeket . Ft feletti vásárlás esetén ingyen az ön otthonába szállítjuk. Felsőmaró, lamellázó gép kategória a Güde bolt webáruházban. Adapter porelszívásra.


MATRIX lamellázógép. A BT-BJ 9egy 860W-os lamellázógép. Ajánljuk barkács ill. Az elmúlt években igen nagy fejlődésen ment keresztül szinte minden iparág, így az asztalos szakmában is új gépeket és eszközöket . A fent látható kép illusztráció.


A termék a valóságban eltérő lehet. Einhell TC-BJ 9lamellázógép. Rendezés, Olcsók elől, Újak elől. Lapostiplimaró szett! Műszaki leírás: -hálózati feszültség: 230V-50Hz .

Szerszámgép, szerszámgép tartozék, pneumatikus szerszámok, magasnyomású mosók, kerti szerszámok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések