2016. június 14., kedd

Elektromos ablaktisztító ár

A Vigan elektromos ablaktisztító felszívja a szennyeződéseket az ablaküvegről, ki is fényesíti azt és más sima fületeket is, sőt mi több, nem hagy csíkokat. Vásárlás: Kärcher Takarítóeszköz árak , eladó Kärcher Takarítóeszközök. Gyors szállítás, kedvező árak ! Vileda Windomatic elektromos ablakporszívó. Tisztító készlet - akkumulátoros ablaktisztító , innovatív lehúzó-technológia, elektromos vízelszívás, akár 1perc üzemidő, hátralevő üzemidőt megjelenítő .

A WV Premium akkumulátoros ablaktisztító készlet pillanatok alatt. Az elektromos vízfelhordásnak és a rezgésnek köszönhetően pedig a kézi súrolás elmaradhat. Plusz szállítási költség.


Ablaktisztító - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera. Karcher RM 5ablaktisztító koncentrátum (5ml). Ft körüli áron , de . Ez a sokoldalú készülék akkumulátorról működik, ezért bárhol használhatja, akár az autóban is.

Tökéletes megoldás a. Maxxx Elektromos ablaktisztító. A készülék az elektromos. Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak , kényelmes és biztonságos. A feltüntetett árak HUF-ban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t!


Az oldalon látható képek illusztrációk! Mire jó egy ablaktisztító gép? Akár szívesen végezzük, akár nem, időnként meg kell tisztítanunk az ablakok felületét.


Szerencsére ma már olyan eszközök állnak. Név szerint növekvő, Név szerint . Vásárolj ma a Rossmann Online Drogériában! Ft, régi ár : 6FtAz akciós irányár csak akkor érvényes, ha a kiszállítás . Ismerd meg az Electrolux elektromos ablaktisztítóit!


Akkor látsz tisztán, amikor semmit sem látsz. MASTER elektromos hőlégfúvók bemutatása (Bés B18).

Egyéb kiegészítő vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First Computeren! Kiváló minőség, szuper árak ! Hogy a ragyogás biztos csíkmentes legyen! Könnyen hordozható kompakt ablaktisztítók kiváló áron !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések