2017. február 21., kedd

Beko mosogatógép hibakód

MĥKÖDÉSI HIBA ESETÉN KAPCSOLJUK KI A KÉSZÜLÉKET, SZAKÍTSUK. Utasítások a mosogatógép edénytartóinak feltöltésére és kiürítésére vonatkozóan. Hibás működése a melegítő berendezésnek. Amikor megnyomja a mosogatógép.


Vásároljon mosogatógép alkatrészeket közvetlenül az Electroluxtól. Eredeti alkatrészek, pl. A mosogatógép üzembe helyezése és. Hiba esetén villogó piros fény.


Ha a sótartály üres, a mosogatóprogram működése közben nem világít a megfelelő . A sótartály nyílását tisztítsa meg a kiszóródott sószemcséktől. A vízkeménység beállítása után a sótartályt vízzel és speciális regeneráló . A SÓTARTÁLY FELTÖLTÉSE. Ausztria: ha a készülék hibaáram -megszakítóval.


Ehhez leír néhány hibalehetőséget , gondolom ezeket illene. E:ikon nem tűnik el, a hibát nem átmeneti zavar okozza. A különböző mosogatógép -modelleket a következőképpen nevezték el:. A nem valószínű, hibás működés esetén fennáll a. Mosogatógépekkel kapcsolatos problémák. Megfelelően van visszahelyezve sótartály záró fedele?


Mindig jól zárja le a sótartály kupakját a feltöltés után. A hibás működés ugyan nem valószínű, mégis fennáll a sé- rülés veszélye. A beszerelésnél a mosogatógép nem lehet áram alatt. Valószínûleg ezért nem jelentkeznek nálunk hibák a gépekben.


Szerencsére a sótartály elég nagy, ezért csak ritkán kell utántölteni, amit a legtöbb mosogatógép jelez is a kijelzőjén. Kínálatunkban egyaránt megtalálható a . Eladó jó állapotban lévő Energomat minimat mosógép kerék. A hibák elkerülése és a mosogatógép zavarmentes működése csak ezeknek az.


Csupán sót kell betölteni, ha a sótartály ellenőrző lámpája világít. Valószínűleg a sótartály érzékelője hibás , de attól nyugodtan használhatja a . Előfordulhat, hogy a sótartály feltöltése után nem alszik ki rögtön a jelzőfény, . Ha a hiba ismét megjelenik, akkor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések