2017. február 8., szerda

Kopásálló műanyag festék

Műanyag : rugalmas, ellenálló felületet képez. Esztétikus, kopásálló , csúszásgátló bevonat. Dunaplaszt PVC, műanyag ablak, padló és gumi festék , mely. A tárgyak felületén csúszásmentes, kopásálló felületet képezhet és . Kopásálló bevonat járófelületre. DUNAPLASZT PVC- ÉS GUMIFESTÉK 75L.


Gyártó: Egrokorr Festékipari Zrt. PVC esőcsatorna, műanyag ablakkeret, gumi profil stb. Az otthont szépítők nagy kedvence. Gyorsan száradó akril festék , selyem matt színekben. Magasfényű kivitelben is . Az akril festék pigmentekből és műanyagrészecskékből álló festékemulzió.


E festékeknek kivétel nélkül kiváló a fény-, szín- és kopásállósága. Speciális festékek vásárlása festékboltban. A festék RAL színkód szerint rendelhető fényes, selyemfényű és matt változatban. Nagy UV-fény állóságú, kemény, kopásálló , színtartó bevonat. A műanyag akrilfestékekhez, amelyek egyesítik az alapozó és a festék.


A kopásálló műanyag festék akril-poliuretán gyantát tartalmaz, amely fényt ad az . A műanyag felületek alapozására használt egykomponensű PROMET festékbevonat már egy rétegben felhordva is kellő szilárdságú záróréteget biztosít. Spray festékkel az ecsetes pingálásnál szebb, egyenletesebb felület hozható létre,. Mindenképpen Pinty Plus műanyag alapozóval kezdeném a műveletet, . Festék spray kategóriában 2termék közül választhat a Praktiker webshopban.


PINTY PLUS TECH MŰANYAG ALAPOZÓ SPRAY 400ML SZÍNTELEN. Fém, kő, fa, és bizonyos műanyag felületekre. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, kopásálló. Benzinálló Színválaszték: 7 . Héra Betonfesték Alkalmazási terület: Száraz kül- és beltéri beton- és járófelületek, lépcsõk, erkélyek, festésére használható.


Kiemelkedõ tulajdonság: kopás- . Védőbevonat erős igénybevételnek kitett kül- és beltéri . Tehát mi szükséges a magas színvonalú kormánykerék festéséhez ? Nehéz megmondani, hogy az ilyen festék meddig tart a kormánykerék műanyag héján. Ez a legtartósabb, kopásálló anyag, megfelelő rugalmassággal. A porfesték egy polimer műanyag alapú, por állagú színezőanyag.


Beton, cement, eternit, fémfelületekre. Minden üvegszálas poliészterből készült .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések