2017. február 16., csütörtök

Mosógéptöltő szelep szerelése

Laser Tools - UK O gyűrű típusú tömlőbilincsekhez ajánlott Tulajdonság: - 2mm - Szálcsiszo. A képek illusztrációk. Elérhetőség: Raktáron - 2db . Ehhez kell csatlakoztatni a kifolyó tömlőt egy csőcsatlakozóval, bilinccsel.


Fontos, hogy megnézze, a . A kiállásra csatlakoztatott lefolyócsövet egy bilinccsel is érdemes rögzíteni, megerősíteni.

Mosógép bekötés, mosogatógép beszerelés, beüzemelés. T idom könyök kötőidom megfúró bilincs. MOSÓGÉP KIFOLYÓCSŐ 2. M a Szerelvények kategóriában - most 3Ft-os áron elérhető.


A falon található kiálláshoz célszerű bilinccsel , gyorskötözővel rögzíteni a kifolyó csövet, nehogy . Az újabb mosógépekhez tartozékként jár a kifolyócső akasztóval és . Bilincs , rögzítő kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Szerelési anyagok széles választékban, döntsön Praktikusan!

Az ürítőcsövet bilinccsel rögzítse a csonkhoz, nehogy ledobja a víznyomás. A tömlőt csőbilincsekkel rögzítse a toldathoz és a lefolyócsonkhoz. Bekötőcső m- m, kifolyócső 2- m között.


Ezt így megteheti: a mosógép kifolyócsövét leengedi, és a készenléti tartályba vizet enged. A fennmaradó víz eltávolítása után lazítsa meg a tömlő bilincsét. Egyszerűen rá kell tekerni a fali kiállásra, majd bilincscsel megerősíteni. A mosógép kifolyócsövének a végét rákötjük a szifon könyökénél.


Ipari energiaelosztási. Hajdú keverőtárcsás mosógép vezeték leszorító bilincs gyári alkatrész a Hajdú. FERRO, ZUMBA álló mosogató csaptelep, felső, rugalmas kifolyócsővel. Műanyag bilincs rézcsőhöz, mm, dupla (db).


Termék hozzáadva a kosárhozx. Belsőcső (mosószertartó-üst közé) SIEMENS mosógép. Ehhez hasonló elemek még a mosógép hátulján lévő csavarok, melyek a helyén.


Nyomja rá a kifolyótömlő gumi végét a végdarabra, majd a mellékelt bilincs. Harmonikás műanyag bekötőcső két végén gumis csatlakozó. Csavarjuk be a hangvédő bilincset.

Ezután jöhet a második rögzítő bilincs a WC. A kifolyócső csatlakoztatása különböző módokon. Választható fizetési módok:.


A felújítást egy ENERGO 750-es típusú mosógépen mutatjuk be. Először eltávolítjuk az elektromos csatlakozókat, majd oldjuk a csőbilincseket (14). Kifolyócső U alakú 200mm hosszú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések