2017. február 13., hétfő

Modul szőnyeg 50x50

Strapabíró jó állapotú (bontott) modul padlószőnyeg eladó, Két szín árnyalatban, világos és sötétebb szürke színben. Az 50Xcentiméteres padlószőnyeg modulok segítségével hatékonyan lehet szőnyegezni bármilyen . Fedezd fel széles modul szőnyeg 50xkínálatunkat! Színei tetszőleges kombinációt engednek meg neke hogy a legjobb padlószőnyeget tehesd a lakáso irodád padlójára. Ezek a modul padlószőnyegek bírják .

Burkoló anyag, festék. Modulyss modulszőnyeg árlista. Az elemek mérete: × cm. Egy csomag tartalma: m² (db) modulszőnyeg. Anyag: műszál (1 PA).


Hátlap: Polyflex Teljes magasság: 7. A modulszőnyeg 50x50cm-es merev lapokból áll, rögzítése pedig fixáló ragasztóval történik. Ez azért fontos, mert a modulszőnyeget sérülés .

A modul szőnyegpadlók felhasználási módja korábban túlnyomó részt az iroda. Közel évvel ezelőtt a modul padlószőnyegek mellett tettük le a voksunkat. Ez a modul padlószőnyeg , amely egyre kedveltebb a felhasználók. Csakhogy nem különféle szélességű tekercsekben, hanem 50xcm-es . Európa egyik vezető szőnyeggyára úgy modul mint tekercses burkolatok területén. Több mint kettőezer referencia, irodaházak, szállodák és egyéb . Ragasztva nem volt ezért az alja is tiszta.


Kisebb-Nagyobb darabok . Javasolt felhasználási területek: Kis-, közepes- és nagyforgalmú helyeken. Combination True Blue. MODUL SZ D5NYEG 2C 50X- Padlószőnyegek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Különleges minőségű termék, padlószőnyeg és modulszőnyeg változatban is. A TacTiles bármelyik típusú Interface modulszőnyeg lerakásakor használható, a klasszikus 50xcentiméteres, és a 25x1centiméteres . A mozaik szőnyegeket azonban nem tekercsben, hanem 50xcm-es . Padlóburkolat típus: Szőnyegpadló , modul.


A feltöltött videóval segíteni szeretnénk azon kedves vásárlóinknak, akik már túl vannak a padlószőnyeg vásárláson. Feltöltötte: DIEGO Magyarország Keresési eredmények burmatex tivoli modul.

Elnézést, nincs találat. Keresés a következőre: Nincs megjeleníthető hír. Aki tehát padlószőnyeget választ lakóhelyiségeibe, az a szoba hangulatához és a saját. A Vorwerk széleskörű termékpalettáján a szövött és tűzött szőnyegek.


Cleartex Szőnyegpadló Tessera Basic modul padlószőnyeg. Az új Vorwerk modulszőnyegek a magas esztétikai érték mellett jelentős .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések