2017. február 21., kedd

Lapostiplimaró

Lapostiplimaró

Ha nútot szeretne marni falécek összeillesztéséhez, egy lapostiplimaró fogja. Hasonlítsa össze az árakat! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Maximális marási mélység mm. Felfogás szögtartománya 0-90°.


Ft–114 9000 Ft Vásárlás: Élmaró - Árak összehasonlítása, Élmaró boltok. Gyártó: Einhell Modell: BT-BJ 9Jellemzők A lapostiplimaró nútok, takaróléc illesztések kemény és rétegelt falemezekbe, illetve feszítőlemezekbe történő . Virutex AB111N lapostiplimaró Az AB111N egy igen nagy sikerű lamellózógép második generációja. Elődje pozitív tulajdonságait tovább örökítették az új . A mai technikákkal nagyon gyorsan lehet egyszerű csapolásokat elkészíteni például a lapostipli maróval, másnéven lamelló maróval.


Ingyenes házhozszállítás 19. Lapostiplimaró a Barkácshiper webáruházban. Felsőmaró és lapostiplimaró. A felsőmaró gépek felhasználási területe az igényes faipari munkákhoz köthető. Akár hobbibarkácsolók számára is remek . Keresett szöveg: lapostiplimaró (Termék).


Lapostiplimaró

Sajnos a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen pontos találat sem! A DeWalt DW682K-QS lapostiplimaró durva és finom beállítási lehetőségek, rögzített vágásmélység beállítás 1 mm és maximum állásnál. Ft-os áron elérhető a Szerszám X Webáruházunkban! Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Minden makita gépre év garanciát vállalunk. Ft feletti vásárlás esetén ingyen az ön otthonába szállítjuk. Holzmann PJ100PRO lamellázógép 230V 900W. Profi gép, bútorok, polcok készítéséhez. MAKITA DPJ180Z akkus lapostiplimaró 18V.


Lapostiplimaró

Szögvezető állítás,Szögbeállítás,Mélységállító gomb,Könnyű tárcsacsere, Porelszívó csatlakozó, Malpac koffer. Wolfcraft lapostiplimaró adapter sarokcsiszolóhoz. M14-menettel, és furatokkal a fogantyúk helyén mindkét oldalon . Légy profi, válaszd a legjobbat!


Akkumulátoros lapostiplimaró. A Makita hivatalos forgalmazója és szervize vagyunk. A szállítás terjedelme: 100-kés . Az ALDI-dél internetes oldalain mindent megtudhat az ALDI üzletek nyitvatartási idejéről, az ALDI termékeiről, az ALDI üzletekről és az ALDI .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések