2017. február 28., kedd

Fázissorrend vizsgáló

Szivargyújtós feszültségmérő, piros számokkal. Töltés ellenőrzésére, dekorációs. Kimeneti feszültség : 5V Kimeneti áramA. Működési hőmérséklet: -- fok. Piros színben világít) - méri az autó feszültségszintjét és az USB . Figyelemmek követheti akkumulátora állapotát, és a gépkocsi töltési funkcióját.


Két töltési protokollal, Android és Apple tabletekhez. Az 1-es port használható Apple termékekhez, a 2-es és 3-as aljzat pedig . A feszültségmérő használható 12V és 24V rendszerrel is. Gyorsan és egyszerűen ellenőrizhetjük az autó feszültsége , álló . USB töltőáramot - jelzi, . Hálózati szivargyújtó adapter. Multifunkciós, autós mobil töltő, kihangosító, zenelejátszó, szivargyújtó elosztó és akku feszültség mérő. Akkumulátor feszültség mérő voltmérő szivargyújtó - Autódiagnosztika - Új és használt termékek széles.


Biztonságos és gyors . V-30V DC között használható. Beépített digitális feszültségmérővel. Keresse Ön is a praktikus kialakítású SA 023-as autós feszültségelosztót.


Előnye, hogy egyidejűleg négy . Tápegység: 12V DC vagy 24V DC. Tartomány: 8V - V. LED kijelző Szín: Piros. A kék világítás jelzi, hogy feszültség alatt van az aljzat, továbbá sötétben . Kiegészítők kategóriában. HQ INV 150W 12V Autós feszültség átalakító, inverter. A termék feszültségmérő is egyben.


A csatlakozó lehetővé teszi a szivargyújtó csatlakozóval rendelkező készülékek. Mérőfejek és egyéb kiegészítők. USB-is szivargyújtó elosztóKábellel szerelt szivargyújtó elosztó. Nagyon nagy előnye a terméknek, hogy az elosztó elvezethető az utastéren a csatlakozásától.


Csatlakozó típusa : gépjármu szivargyújtó aljzat. Névleges feszültség : V DC Névleges áraA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések