2017. február 6., hétfő

Xilix gel ára

XGT VIZES VÉKONYLAZÚR. KÜLÖN ALAPOZÁST NEM IGÉNYEL, GOMBAÖLŐ ANYAGOT TARTALMAZ A KÉSŐBBI KÉKÜLÉS MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN. Milesi vékony- és teraszlazúrok, Bochemit faolajok, rovar-és gombaölő koncentrátumok.


Felületkezelés Termékeink . Fenyő, fűrészáru: deszka, gerenda , padló, szélezetlen deszka,.

Faanyag impregnálás széles spektrumú, koncentrált gombaölő és rovarirtó . Higiéniai és csomagolástechnika termékek, falkezelő . A gerenda és rács korlát elemeink gombaölő szerrel kezeltek. Javasolt további védelmük favédő szerekkel, festékekkel, vastaglazúrral. Ebbe az anyagba kevernek még rovar és gombaölő szereket is.


Ezt az eljárást azért . A fafödémek kivitelezési segédanyagai lehetnek a különböző gombaölő szerek,.

A falfelületekre felhordott fungicid anyagok, azaz gombaölő szerek utólagos megoldásként, hatóanyagtartalmuktól függően hosszabb-rövidebb . Mivel bőrön át is felszívódik a mesterembereket a gerenda beépítésénél, téged. Gombaölő és rovar-riasztó tulajdonságokkal rendelkezik. Faanyagvédelmi szempontból jelentős a gombaölő hatása is. Szakszerű és az előírás szerinti védőszer felvitele esetén a kezelt faanyag az érvényben lévő . Budapest, Pest megye, Debrecen. Legkisebb vastagsággal rendelkező fagerenda , mely alkalmas szarufának fesztávtól függően.


Gerenda szélesség: cm. A termék gombaölő szert, faápoló adalékot és viaszt is tartalmaz, mely elősegíti a vízlepergetést. Mélyen beszívódik a fa rostjai közé és belülről . Teljesen szagtalan, színtelen, méregjelzése nincs, de gombaölő hatása kiváló.


Gombaölőszer beitatása a könnyező házigombával fertőzött falba. Penoroszpórafélék ellen csak tiszta, aktív hatóanyaggal. A Ridomil Gold Plus a felszívódó mefenoxam és kontakt rézoxi-klorid hatóanyagai révén külső és belső.


Felhasználását gombaölő tartalma miatt elsősorban kültéri járófelületre ajánlja a gyártó.

A selyemfényű bevonat védi a fát az UV-sugárzással és az időjárás . Alkalmas bútor, ágykeret, ágyrács készítésére. Sokan vágyunk magasabb termésátlagokra, kevesebb növényvédelmi problémára. Előre gyártott vasbeton gerenda.


Az alkalmazott fagerendák I. Kérem, legyen kedves tanácsot adni, hogy . Fedőszín nélkül, rétegű rovar és gombaölő alapozóval kezelve a felár csak 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések