2017. december 18., hétfő

Hasitott fa ára

Kiváló minőségű impregnált. A szállítási áraink Vác városában 2. Jelen pillanatban még van egy éve a zsákban száradó fa. Extra hasított tűzifa. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!


Keresés a leírásban is. A mező csak számokat tartalmazhat! Kalodás fa kemény lombos. Termék, Termék tipus, Ár.


Bükk-tölgy hasított hálós tűzifa cm . BALASSAGYARMATI TÜZÉP TELEP - aktuális árak és kínálat. Balassagyarmat, Mártírok útja. Ugrás a(z) Tűzifa árak kamiontételben (méteres fa ) részhez. Szárazabb fa esetén akár erdei m3 . A fűtőértéket ugyanis nagyban befolyásolja a fa fajtája. A fával fűtő háztartások száma folyamatosan nő, ezért is emelkedik a tűzifa ára.


Hasított tűzifa eladó. A kugli illetve hasított konyhakész tűzifa 2 illetve cm-es hosszméretben is. Akác tűzifa ( bruttó telephelyi árak , szállítást nem tartalmazzák ). A tűzifa ára a Gemenc Zrt. Kemény lombos hasított tűzifa 0mm3.


Ezen tűzifa esetében az előkészületek kevesebb időt vesznek igénybe az ömlesztett fa. De a köbméterára nem változik jellentősen max. HASÍTOTT AKÁC TÜZIFA CM HOSSZ, 5-CM HÚRÁTMÉRŐ HASÍTVA!


A fenti árak garantált mennyiséget, illetve teljesítést is jelentenek. NAGY DARABOKRA HASÍTVA. Viszonteladói árakról érdeklődjenek telefonon!


A fára vonatkozó állandó kedvezmények raklap, vagy annál több hasított tűzifa beszerzésénél érvényesek. A raklapos fa kiszállításkor ügyelünk rá, hogy lehetőleg hátlapos teherautót . Különböző tüzelőanyagok, hasított és kuglizott tűzifák , fa brikett találhatóak pécsi telephelyünkön, vegye fel. Tölgy hasított tűzifa kalodás.


A csomagolásnak köszönhetően egyben szállítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések