2017. december 25., hétfő

Környezetbarát tisztítószerek

A STOX savas kémhatású vízkőoldó és kémiai tisztítószer koncentrátum, amely kiválóan egyesíti a hatékony vízkőoldást a kíméletes tisztítással. Természetes formulájú vízkőoldó , amely az ecet erejével könnyedén távolítja el a vízkövet, szappanfoltot és az egyéb szennyeződéseket, valamint megszünteti . Jó minőségű növényi eredetű Eco-Decalk, egy természetes és hatékony vízkőoldó. A környezetbarát vízkőoldó megoldások egyike a minden háztartásban megtalálható háztartási ecet (hígított ecetsav), ami amellett, hogy . WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.


Vízkőoldók és tisztítószerek kávéfőzőkhöz rendelésedet hétköznapokon napon.

Vízkőmentesítő - Philips Saeco készülékhez, üveg (vízkőoldó kezelés) . Minőségi vízkőoldás a Kärcher vízkőoldó rudak segítségével. A vízkőmentesítő önműködően eltávolítja a húgy- és vízkövet, vízkőlerakódásokat, rozsdafoltokat. Alkalmas WC, bidé, vizeletfogó edény, . Hatékony öko vízkőoldók széles választéka üzletünkben - Fedezze fel most. Ingyenes kiszállítás 14. Planet Pure Limetta és menta bio vízkőtelenítő.


Ipari vízkőoldó - Ipari vízkőoldásra koncentrátum és szuperkoncentrátum termékeinket ajánljuk! Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Súlyos szemirritációt . Ft5Ft (-) Kosárba. Vízkőoldó , Szanitertisztító kategória a Trendeco webáruházban. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit!


Gyors szállítás, kedvező árak! Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe. Kiszállítás már 5Ft-tól! Kiválló minőségű gazdaságos SANO tisztítószerek webáruháza.


A SANO termékek forgalmazása. Koncentrátumok tehát sokkal kevesebb . Kombinált savas, folyékony tisztítószer Oldja a vízkő- és egyéb lerakódásokat a medencében. Az eceten kívül létezik egy másik természetes vízkőoldó , mégpedig a CITROMSAV. GAZDASÁGOS, KÖRNYEZETBARÁT VÍZKŐOLD. Bennünk nem fog csalódni!


Foszforsav alapú, nagy hatásfokú vízkőoldó. Fém-, fajansz-, üveg- és műanyag felületekről súrolás nélkül eltávolítja a vízkövet, szappanlerakódást. Nem bántja a krómozott felületeket! Hatékony vízkõeltávolító szer melegvizes készülékek, kávé- és mosogatógépek, bojlerek, acéledények, vízfürdős melegentartók, nemesacél és kerámia .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések