2017. december 12., kedd

Wpc kerítés árgép

Aktuális Wpc kerítés ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat! Termék neve, Mennyiség, egység, Bruttó ár. WPC kerítés akciós ára: 12. Showing all.


Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés legújabb alapján, Rendezés ár szerint: olcsótól. Legújabb kerítéselemeink elérhetőek raktárunkból sötétbarna, tölgy és sötétszürke (Antracit) színekben, kétféle felületben, famintás és teljesen sima, homogén . Amennyiben a kerítés alapjai már megvannak Önöknél , esetleg egy régi elhasználódott kerítést szeretnének WPC burkolatra cserélni, . Szép kerítést szeretne festés és karbantartás nélkül? Nálunk ez nem probléma.


A kerítés , melyet nem kell festeni többé nem álom. A WPC teraszburkolatok vagy kerítéselemek egy modernkori környezettudatos és nem utolsó sorban gazdaságos termékek. A fa és műanyag kompozit . Köszöntjük a fakerítések, WPC és kovácsoltvas kerítések birodalmában! A jó munkának ára van, de szerintünk ez nem azt jelenti, hogy annak az árnak . Technikai jellemzők: Méret:21x169mm.


Szín: sötétbarna, sötétszürke. Fedezd fel széles wpc kerítés kínálatunkat! Súlya: kg egy elem . Fa-műanyag kompozit WPC woodlook - modern karbantartásnélküli kültéri burkolat. A TrendDECK kültéri wpc teraszburkolat, erősített profil kialakítás, ellenállóbb. A lapokat igénye szerint rövidítheti és játszhat a formával.


Az egyik vége csúcsos, a másik vége ferdére vágott. A WPC elem tökéletes választás lehet akár felújítja meglévő kerítését, akár újat épít. Kínál WPC burkolat és Vario Acél Aluminium kerítés forgalmazás szerelés:. A Modern és Vario és kerítésrendszerek a legmagasabb igények . WPC Kerítés - Wenge színben. Kerítés és kapu kínálatunkból mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.


Vásároljon a Praktikerben! Ismerje meg kedvező árazású termékeinket, egyedi árkonstrukcióinkat, melyekkel még takarékosabban vásárolhatja meg azt a kerítést , ami minden . A Woodlook, faburkoló anyag WPC legminőségibb áruk közé tartozik. Ablakpárkánynak illetve kerítés elemeknek, különböző takarásokhoz, sima felületek képzéséhez kitűnően alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések