2017. december 21., csütörtök

Dulux pasztell színek

A pasztell színek mindig divatosak, de ebben az évszakban mindent fagylalt színűre, például rózsaszínre és szorbésárgára festenek. Ha az élénk árnyalatok helyett a lágy, finom színeket kedvele visszafogott, pasztell színekkel tedd a konyhádat érdekessé! Akár olyan meleg, tompa . Egyszerűen nem tudok elszakadni a pasztell árnyalatoktól és . A szobát érő természetes nappali fény hatni fog arra, hogy a színek milyen módon néznek ki a helyiségben.


A nappali konyha étkező pasztell szín azt hiszem pergamen a fantázianeve, nekünk . A fűszeres mézet lágy pasztellekkel vagy gazdagon pigmentált vörösekkel kombinálhatjuk, . Zsenge kávécserje, a pasztell színek kedvelőinek. Polifarbe Platinum beltéri falfesték diszperziós Jácint matt l. Pasztellszíneket a nappaliba! Hallottál már a színterápiáról ? A technika azon alapul, hogy a színek különféle érzelmeket és . DULUX NAGYVILÁG SZÍNEI 5L ILLATOS FAHÉJ. Minimál stílusú konyha pasztell lila és fa bútor frontokkal, fehér márvány munkalappal.


Az idei Év színe gyűjteményt kisebb palettára osztva mutatjuk be. A dulux nagyvilág színei sorozat árnyalatai: dulux színek dulux színek. Dulux színszakértőként évek óta.


Aki ragaszkodik a fehérhez kötődő enyhe pasztell. Tipp: Egy pasztellszín nyugalmat hoz a hálószobába. Lakberendezés, Hálószoba Ötletek, Nappali, Hálószobák, Építészet, Színek , Ötletek, Színes Festékek, Íróasztalok.


Post recenti della Pagina. Neked mi a kedvenc természeti jelenséged? A mi egyik kedvencünk biztosan a sarki fény!


A felhasználók a pasztellszínek közül egyre többen választják a barnás és zöldes árnyalatú festékeket. Az eddigi mediterrán hangulatú színek. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a felületet káprázatosan fehérvé teszik.


A szoba vizuálisan nagyobb és könnyebb lesz. A színek világa ebben az évben sem fakul ki: Rikító, élénk, és természetes színekre is számíthatunk. A világos pasztell - és homokszínek lágyítják az arckontúrokat.


Színminta : Névváltozat, szinonima: kávészín (ű), krémkávébarna, eszpresszóbarna. A kávészínű meleg árnyalatok kihangsúlyozzák a fatónusokat. Az otthoni bekeverés esetén leginkább pasztell színek hozhatóak létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések