2017. december 13., szerda

Szavo mérgező

Figyelmeztető mondatok. Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra. Ugye, nem kaptam mérgezést ? A mindezek hatására megjelenő penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak, egyes típusaik pedig mérgező anyagokat is tartalmazhatnak.


Savval érintkezve mérgező klórgáz szabadulhat fel. A Szavo penész elleni szer hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít. Négy gyerkőcünk van, és a hálószobájuk egyik sarka penészesedik.


VÉDŐFELSZERELÉS NÉLKÜL permetezi a falat ezzel az erősen mérgező szerrel a f. A SZAVO névre hallgató penész elleni szer nagyon hatásos. Szerintem (ha tartalmaz belélegzéssel mérgező anyagot) kevésbé ártalmas ennyi penészölő, mint sokáig a penész. Az itthon nagyon kedvelt Szavó például kevesebb mint százalék nátrium- hipokloriot, és kevesebb mint százalék nátrium-hidroxiot tartalmaz. Specifikáció alapján teljes megnevezés, Szavo fürdőszobai penész elleni szer 5ml.


Bővebb információ a biztonsági adatlapon található. Bőr- és szemmaró hatású. Mérgező az vízi élővilágra. Veszélyt jelző piktogram:. A készítmény neve: SZAVO penész elleni szer.


A gázmérgezésekre jellemző, hogy a mérgező anyagok a légutakon keresztül hatolnak be a szervezetbe. Az alsó légutak végén található . Minimális rendelési . Mindig fel kell, hogy merüljön a mérgezés gyanúja, ha a beteg eszméletlen állapotban van. Mivel nem tudhatjuk, milyen káros anyaggal állunk . Erősen mérgező klórgáz azonban a háztartásban is keletkezhet,. Súlyosabb mérgezés esetén a belélegzett gáz marásos sérülést okoz a . Arról azonban megfeledkeznek, hogy a mérgező anyagok nem csak a penészes falakon fejtik ki a hatásukat, hiszen amikor elpárolognak és belélegezzük . A keverékre vonatkozó R mondatok: R 31.


Ultra Szavo pistahegyi. A szert gondosan lezárva,. Fontos a mérgező anyag kiürítése a szervezetből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések