2017. december 7., csütörtök

Kerítésbe fűzhető pvc szalag

Kerítés belátásgátló. UV védelemmel ellátott, PVC bevonatú poliészter szál. A fémkerítés elemeibe fűzhető műanyag szalaggal teljes és részleges átlátásgátlás is.


PVC takaró szalag , belátásgátló, szélfogó, biztonsági szalag. Floraworld PVC belátást gátló szalag fahatású antracit. Az Ecoflex belátásgátló betét a fém oldalkerítésbe fűzhető műanyag átlátásgátló csík, amellyel. Keritésbe fűzhető PVC műanyag szalag 35m.


Huzatos helyeken szélfogóként is szolgál illetve árnyékol is. Színes, mintés műanyag szalaggal . Vásárolj azonnal, licitálj. A szalag kerítésbe fűzhető és a kívánt méretre vágható.


A többfunkciós és hosszúéletű PVC -anyag UV-álló, penészálló, vízálló így lemosható. Táblás kerítésbe famintás, fűzhető belátásgátló. A Metz BAND-IT szalagrögzítési technológiát több mûszaki irányelv is tartalmazza. Felfûzhetõ az EASY READ fogadólapra vagy közvetlenül a kábelrögzítõ bilincsre EASY READ.


PVC szalagok széles választékban érhetőek el kínálatunkban. Megannyi variáció biztosítja, hogy egyedi legyen táblás kerítése. Tökéletes takarást biztosít.


D típusú táblás kerítésbe fűzhető belátásgátló szalag. Bekafor és Nylofor 3D táblákhoz, melyet zöld és sötétbarna színben, több magasságban rendelhet meg. A kerítés felállítása nem követel meg különleges szaktudást és rövid idő alatt elvégezhető.


A fólia könnyedén a háló közé fűzhető , a vége pedig a csomagban. Belátásgátló kerítéseink segítségével, bárki esztétikus környezetet teremthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések