2017. december 8., péntek

Burkolatvalto

Burkolatvalto

Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Segít eltakarni a dilatációs hézagot, vagy leküzdeni a szintkülönbséget a különböző . A burkolatváltó profilok a padlóburkolati kiegészítők csoportjába tartozó termékek. Bármennyire is igényes és minőségi a padlózat lakásunkban vagy . Tekintse meg a ParkettaTechnika webshop kínálatában széles szín- és méretválasztékban elérhető burkolatváltó profilokat! Burkolati találkozásoknál, erkélyajtónál, valamint . Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot . Ugyanolyan magas padlókhoz való profil Eloxált, recés kiképzésű felület vagy fadeko-fólia. Rögzítés műanyag tiplikkel.


Burkolatvalto

Nagyfokú funkcionalitással bíró, 1cm széles burkolatváltó profil lehetővé teszi az eltérő síkban fekvő burkolatok szintkiegyenlítését, elfedi a látható . Az ár tartalmaz méter alumínium profilt és a hozzá való fed. Alkalmazása nemcsak más burkolat találkozásánál . Egy helyiségen belül is használhatjuk, . T-alakú profil, ragasztva (öntapadós) vagy dübelezve rögzíthető. Azonos szintben lévő burkolatok közti dilatáció áthidalására . Alu burkolatváltó profilok. APU AG cégcsoport tagja. Cégünk meghatározó szereplő a magyarországi építőipari profilok . Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, érdeklődjön kollégáinknál.


Laminált padló és szőnyeg, PVC közti . Mondhatjuk, hogy lapos formájú profil, amely tulajdonképpen küszöbmentes szintkülönbség nélküli burkolatváltás elfedését teszi . Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott. Választható opál és áttetsző burkolatok: (LP-MLK LP- TRA) a . Mindig problémája volt, hogy hogyan oldja meg a hideg és meleg burkolatok korrekt, diszkrét csatlakozásait? Ez a probléma a SALAG burkolatváltó. Dilatációs burkolatváltó.


Burkolatvalto

A dilatációs profil feladata, hogy a különböző burkolatokat úgy elválassza, hogy a kettő külön mozgásából származó változásokat . Az alumíniumból készült eloxált burkolatváltó profilokkal könnyen meg lehet . Dimenzió (mm) ‎: ‎mm x 0. SALAG Stratus eloxált alumínium burkolatváltó profil. Szintkiegyenlítés: 0-mm. Alapanyaga: alumínium.


SALAG CIRRUS CPVC burkolatváltó profil. Roppantós burkolatváltó alumínium.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések