2019. január 14., hétfő

Bio méhviasz

Kultúra: biológiai kaptárakból, FR-BIO-01. Méhészetünkből származó BIO méhviaszt formákba öntöttük így a háztartásban ti is könnyedén felhasználhatjátok! Kiszállítás országosan!


A Biowebáruházban talál vitaminokat,táplálék kiegészítőket . Tökéletes gyertyák és.

Biopark Cosmetics Természetes méhviasz Kérdések és Válaszok. Specifikus válaszok . Ft-ért már a Tiéd lehet. Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe. A méhviasz egy természetes konzisztencianövelő natúr kozmetikumok esetében, illetve gyenge emulgeáló tulajdonsággal is rendelkezik.


Ez a nagyszerű méhviasz kendő nemcsak vizuálisan megbabonázó, egyedülálló tulajdonságaival rendkívül meggyőző. Te már zöld szemüvegen át nézed a világot? Ismerd meg palettánkat, kérj tőlünk segítséget, .

A méhviasz a természetben fellelhető természetes viasz, melyet a – napos fiatal munkásméhek virágport fogyasztva választanak ki a potrohuk hasi . A méhviasz mindezek ellen védelmet képes nyújtani, hosszan tartó hidratáltságot eredményezve. Naná, hogy a legkiválóbb bio. Fehér méhviasz Ez az állati eredetű viasz tápláló tulajdonságai mellett természetes konzisztencianövelő. A gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, sejtregeneráló hatású méhviaszt használhatod kenőcsök,.


Körömvirágolaj BIO ml. A kozmetikumokban konzisztencianövelőként . A méhviaszt (mily meglepő) a méhek állítják elő, 1kg viaszhoz (amely a lépek falát alkotja) kg mézet és . Méhviasz pasztilla (sárga) 1g. INCI: Cera Alba white. A méhviasz sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a háztartás . A méhviasszal kezelt anyagok sima, selyem-fényű felületet adnak.


Légzésaktív, antisztatikus és víztaszító felületet . Váraljai 1 természetes méhviasz 100g A méhviasz az évszázados tapasztalatok alapján a. Nyers, tisztított méhviasz lapok. Erős méz illatú viasz, leinformált termelőtől. Kiváló állagot ad a szilárd testápolóknak, fürdő pralinéknak és .

Az igazat megvallva, az általam használt méhviasz nem bio , “csak” gyógyszerkönyvi tisztaságú, natúrkozmetikumok alapanyagául ajánlott. Hauschka kozmetikumokhoz kizárólag bio méhviaszt használunk, amely Németországból, egy ökológiai szempontokat betartó méhészetből származik. Acorelle Hideggyanta szőrtelenítő csík testre bio méhviasszal és Aloe verával.


Az első 1-ban természetes, minősített, hipoallergén bio hideggyanta azonnal. Ha kérdésed van a termékkel, a rendeléssel vagy a szállítással kapcsolatban, fordulj hozzánk .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések