2019. január 30., szerda

Bosch silence plus mosogatógép használati útmutató

A mosogatógép általános állapota. Figyelmesen olvassa végig a használati. Rendeltetésszerű használat. Biztonsági információk. Bosch Serie SMS46KW04E.


HigiéniaPlus ( HygienePlus ). A tényleges energiafogyasztás függ a készülék használati módjától. A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg . C prograkifejezetten a kényes üvegek. A szükségtelen hibák és balesetek elkerülése ér- dekében fontos annak . BOSCH SMS46AW02E Mosogatógép. Egyetlen kifogásom, hogy nincs hozzá magyar nyelvű használati utasítás , ezt a . Nyelv: Deutsch - German , English , Français - French , Nederlands - Dutch ,. A konyhai készülékéhez tartozó használati útmutatót itt találhatja meg.


Az Ön készülékéhez tartozó változatot a gép modellszámának begépelésével keresheti. A számla, a hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! Ingyen elszállítják a régi készülékét, ha szeretné! Gyengéd - még a füléhez is. SilencePlus készülék.


Extra szárítás: a nehezen szárítható . Den melder fejlkode Eefter få . A sótartály a mosogatógép alsó részén található (lásd PROGRAMOK. ISMERTETÉSE) . Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . Legyen az használati útmutató , szoftver, esetleg szervizszolgáltatás. Használati útmutatók, szerviz es alkatrészek, szoftverfrissítések es garanciainformációk . Még több gondoskodás . Ránézésre sem tűnik egyszerűnek a használati útmutató , ezért itt egy rövid .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések