2019. január 22., kedd

Homokszóró elszívó

A pneumatikus hajtású ventilátor jó porelszívást biztosít a homokszóró szekrényekből. A hagyományos porszívókat erre a célra nem lehet használni, mert az . Torin Big Red - USA gallonos (1literes) kültéri porvisszanyerős homokfúvó. Ciklon elszívó homokszóró , szemcseszóró - Egyéb ipari gépek, barkácsgépek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, . Az elszívó motor villannyal működik. A homokfúvóba tölthetünk homokfúvásra alkalmas kvarchomokot vagy akár más koptató vagy csiszolóanyagot, sőt polírozó . A kompresszorigénye függ a feladattól ezért van egy sávintervallum megadva.


Folyamatos használat esetén minél nagyobb . Eladó a képen látható homokfúvó szemcseszóró homokszóró revétlenítő terem elszívó porelszívó. Gyártó: Szellőző művek. Fix és mobil szórófej. Ipari por elszívó DJ-DC.


Kültéri homokszórók , zárt kabinos homokfúvó szekrények és homokfúvó kiegészítők. Ezt a gépet elsősorban homokfúvó szekrényekhez tervezték kiegészítő porgyűjtő tartályként a szóróanyagok és más szennyeződések . Homokszórók , szórógépek, kiegészítő. Megrendelés után át nem vett, új, Cattani márkájú fogtechnikai elszívó berendezés eladó. Ca Egyéb műszaki cikk. A 990-l-es homokszóró szekrény ciklon elszívójához való tartalék légszűrő betét.


A légszűrő időleges ellenőrzése, és hiba6szakadás esetén cseréje . Levegős pisztoly méter hosszú csővel (pl. a szemcsék vagy a víz lefúlyására a sírkőről). Homokfúvó szemcseszóró homokszóró revétlenítő terem elszívó porelszívó. LEÍRÁS A gép leírása Mobil, pormentes, homokszóró egység, elszívóval ,. Cad cam-hez, homokszóróhoz, és polírozóhoz . Unicraft SSK homokszóró ideális fém alkatrészek tisztítására, például rozsda és festék eltávolítására.


A készülék hátulján . A kabin tartalmaz egy mozgatható homokfúvó pisztolyt, és egy fix homokfúvó egységet is. Szemcse- és homokszóró berendezések, szóróházak, szórókabinok, elszívó rendszerek gyártása és értékesítése. Vortex compact 3L elszívó.


Homokszóró elszívó

Elszívás , teljesítmény, rugalmasság és. Nagy teljesítményü, 2. Termék részletek. A szemcseszórás során keletkező port elszívó ventilátor szívja el.


Jellemzők: teleszkópos felfelé nyíló ajtó, beépített elszívó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések