2019. január 14., hétfő

Ajtó üveg minták

Az egyszerű katedrál üvegektől a savmart üvegekig. Az üvegminták megtekintéséhez kattintson a kis képekre! Név: sík üveg , Stílus: klasszikus. CikkszaSsík üveg Szín: víztiszta.


Méret: 3mm, Árnyalat: átlátszó . Minta nélküli savmart üveg.

Teliben savmaratott üveg. Az ajtópanel üveg alkalmazásával is készíthető. Az üvegezésnél alkalmazható különféle festett-, dísz-, vagy homoküveg segítségével való díszítés is. Krizett Kura Kura Bronz.


Csincsilla Delta Flutis. Master Care Homokfúvott Savmart. Screen Punto Fatörzs. Rózsafa utcai bemutatóterem.


Bizonyos beltéri ajtó üvegek csak bizonyos típusú beltéri ajtóba tehetőek, de vannak olyan üveges ajtók ahol bármely üveg választható.

A CPL fóliás beltéri ajtók többféle üveggel rendelhetők meg. Tekintse meg üvegválasztékunkat. Mindenki megtalálja a megfelelőt kínálatunkban! Egy rosszul kiválasztott bejáratiajtó - üveg rengeteget ront az összképen.


Bejárati Ajtó katalógus díszüvegminták és Árak! Crea ajándék webáruház! Beltéri ajtó díszüveg minták és Árak!


DíszüvegPlaza kezdőlap . Fehér, sárga és bronz színű katedrál ajtóüvegből a legkülönbözőbb formákban és mintákkal kb. Tiffany üveg csiszolt felülvilágító. Kissé klasszikus, hektikus irányú íves vonalakkal díszített üveg , inkább olyan konzervatívabb vonalvezetésű ajtókba illik, mint Caroline, . Glass egyedi üvegajtók. Válassza ki az Önnek tetszőt! Ajtó üveg pótlása, cseréje, beépítése Betört, sérült, megrepedt, karcos lett az ajtó.


Az üvegajtó formáknak, csak a képzeleted szabhat határt. A savmarásos technológia révén, bármilyen minta megvalósítható üveg ajtóján. Katedrál üveg minták több színben is.


De ha a belső enteriőr . A mm-es kétrétegű hőszigetelő üveg az alábbi részekből épül fel.

Legfőbb felhasználási területe a bejárati ajtók egyedivé tétele, a fürdőszobák üvegeinek. Különböző minták és akár cégek logó is savmarathatók az üveglapba. Fa beltéri ajtók , ablakok és bejárati ajtók díszítéseként választhatunk homok fúvott (kép 6.).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések