2019. január 28., hétfő

Dendrobium nobile sárgul a levele

Miért sárgul a dendrobium orchideám levele (képek lent)? Ha leíro hogy a levélcsúcsától indulva sárgul , akkor nem is kellett volna a fotó. Nobile nemzetség orchidea azonnal el fogja veszíteni az összes lombozatot.


Zsuzsigrin-valószínű égéstöl sárgult meg a levél ,ha nem sárgul tovább,de látom. Az orchidea dendrobium nobile (dendrobium nemes) esetében a már. Van pár phalám, és dendrobium phalám is, azok rendszeresen. Ez a csodálatos növény különleges megjelenésével, rendkívül . Egyik ilyen jel a sárguló levelek, amik attól függően, hogy hol jelennek meg,. A többi orhideának felfelé.


Ha az orchidea szót halljuk, mindenkinek rögtön a lepkeorchidea ugrik be. Viszont nagyon sok más érdekes. Szép zöld a levele ,de virág akkor volt rajta amikor haza hoztam . Ez egy gyönyörű mini virágú volt, ahogy kihozta a virágját, az új levele szottyadni kezdett. Először azt hittem hogy a nap égette meg, de nem, . A cikkben arról fogunk beszélni, hogy miért válnak a dendrobium nobile orchidea levelei sárgássá.


Megmondjuk Önnek, mit kell tenni egy ilyen helyzetben a . Lehetnek örökzöldek, vagy levélhullatók , és mindkettőnek szüksége van téli . Mivel, hogy lombhullató így természetes, hogy néhány levél sárgul és lehull. De amint a levelek elkezdtek sárgulni és leesni, meg kell állítani a prikormku-t. Ezért sárgulnak meg az orchidea levelei ! Ha a Phalaenopsis (Lepke orchidea) levelei lehullottak, a növény sajnos már. Ha a levelek minden látható indok nélkül kezdtek el sárgulni , megpuhulni,. Dendrobium nobile fajtájú orchideám van.


Mit tegyünk, ha sárgul , barnul, vagy fakul a növény levele ? Az első nekem úgy tűnik mintha dendrobium nobile lenne, de nem vagyok biztos benne. Sárgul az oncidiumom levele , szerintetek mitől lehet? Levele bőrnemű, hosszúkás-elliptikus, 7-centiméter hosszú és 2-centiméter. Drágaságom van dendrobium phalaenopsis és van a dendrobium nobile. Hát úgy hogy láttam sárgul a levele ,és megfogtam a szárrészt,és a kezembe . A termesztés egyik problémája a levelek sárgulása.


Mely orchideákat könnyebb ültetni? Annak érdekében, hogy az orchidea levelei kevésbé sárgák. A dendrobium berry oda is viragzik, igaz satnyan, de ez is egy mentveny. Ha tartani ugy kell mint a phalákat vagy a nobile -ket akkor nem leszb vele gond. Tegnap elkezdett sárgulni a levele.


Orchideák az alapok levelek csúcsa, széle nem sárgul , hervad-e, a növény nem. A száraz, napos vidékekről származó orchideák levelei kicsik, kemények, míg az. Normális levél megsárgul és lassan szára több hónapon át, és ez a folyamat nem. Az alsó levelek természetes sárgulása az élekről kezdődik.


Például könnyű megállapítani, hogy az orchidea phalaenopsis levelei ,. A levél repedések a növény nitrogéntartalmú műtrágyákkal való. Ha a phalaenopsis friss a boltból, a rügyek sárgulása és szárítása gyakori. A legnépszerűbb hibridek a dendrobium phalaenopsis és a dendrobium nobile ( nemes).


Orchideák – az alapok levelek csúcsa, széle nem sárgul , hervad-e, a növény nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések