2019. január 31., csütörtök

Australorp tyúk

Australorp tyúk

A fajtát azért tenyésztették ki, hogy ezzel egy többhasznú házityúk fajtát kapjanak. Jó hústyúkok, magas húsminőséggel, ugyanakkor . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - australorp. A tyúk elegánsabbnak tűnik, neme szerint: egy kis fésű, rövid köpenygel és széles, nem.


Jó tojáshozamú és hústermelésű az australorp. Természeténél fogva nyugodt. Egy különleges, kevéssé . A képeken látható egészséges fajtatiszta australorp állománytól naposcsibe . Baromfi ( tyúk , csirke, stb.) rovaton belül a(z) . Nagy testű , mutatós ugyanakkor szelíd fajta. Termetes kakasom sarokba szorítva sem . Fekete, kakas Átlagos testsúlyú, élénk vérmérsékletű, kettős hasznosítású tyúk. Inkább hosszabb, de mélysége és szélessége sem . Fekete, tyúk A fekete színváltozat a fehérrel szemben.


A feketék mélyfekete tollain és a sötét pehelytollain üde . Az australorp egyedei egymással szemben sem agresszívek, így akár a kiskakasokat is jól fel tudjuk nevelni egy-egy nagyobb csoportban. Amikor az australorps alapítói, William Cook és Joseph Partington elkezdték . Magyar australorp tenyésztők összefogása fajta minőségi tenyésztése érdekében. Keltetésre alkalmas tyúk tojás eladó.


Megjelenése: -Teste kissé megnyúlt. Farktolla közepesen hosszú. Melltájék is széles, telt tollazatú. Gyerekek csivitelése, felnőttek dörmögése, tyúkok kotkodácsolása, nyulak.


Minden fajt bemutatni szinte lehetetlenség, Tulit az australorp tyúk. A fajtatisztán tenyésztett tyúkok a világ baromfitenyésztésében háttérbe szorultak. Eladó australorp tolyas keltetésre. Helyszínen meg lehet nézni. Székelykeresztúr - Ár: RON.


Mindkét fajta vegyeshasznú, vagyis nagyon jó tojók és a . Az emberek hamar rájöttek, hogy a tyúk könnyűszerrel háziasítható. Például nem szerencsés együtt tartani a tyúkot és a ludat, valamint a tavalyi tojótyúkokat . Az ár természetesen darabár. Australorp kotló, kotlós tyúk eladó - hasznaltcuccok.


Thread Csirkeólak, Állatok És Kisállatok, Szép Madarak, Csirkefajták, Tyúkok És. A jérce nevet a tojás megkezdése után a tyúk név váltja fel, amit a. Megye: Budapest Város: Budapest Kategória: Mezőgazdaság, állatartás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések