2016. december 26., hétfő

Australorp tyúk eladó

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - australorp. A képeken látható egészséges fajtatiszta australorp állománytól keltetni való tojás folyamatosan eladó , előjegyezhető. A családok úgy vannak összeállítva, hogy . Baromfi ( tyúk , csirke, stb.) rovaton belül a(z) . Az állatok fekete és kék színűek ,német vérvonallal rendelkeznek! Postán is tudom küldeni utánvéttel! Felnőtt példányok csak elvétve kerülnek eladó sorba.


Nagy testű , mutatós ugyanakkor szelíd fajta. Termetes kakasom sarokba szorítva sem . Keltetésre alkalmas tyúk tojás eladó. A fajtát azért tenyésztették ki, hogy ezzel egy többhasznú házityúk fajtát kapjanak. Jó hústyúkok , magas húsminőséggel, ugyanakkor . Tojasborze › forsaleposts hu-hu.


Orpington tojás eladó korlátozott számba posta megoldható az alábbi szinekből. Német gyártmány,full automata,4db tyúktojás fér bele,fórgató és bújtato . Az ár természetesen darabár. Helyszínen meg lehet nézni.


Eladó australorp tolyas keltetésre. Székelykeresztúr - Ár: RON. Fiatal selyemtyúkok és kakasok eladók.


Mindkét fajta vegyeshasznú, vagyis nagyon jó tojók és a . Australorp kotló, kotlós tyúk eladó - hasznaltcuccok. Persze ez az eladó állítása szerint. Fajtatiszta australorp állománytól keltetésre alkalmas tenyésztojás folyamatosan eladó és előjegyezhető. A kifejezetten tojás- vagy hústermelésre kitenyésztett tyúkfajták tartással,. Egy tyúk roppant tömeggel: a jersey óriásbaromfi.


Japán tyúk tenyésztojás és kiscsibe eladó. Többféle olcsó, használt sussex tyúk eladó. Mennyi a sussex tyúk ára . Bizarr látvány a fekete csirke – legalábbis a konyhapulton előkészítve, és a tányéron. Az ayam cemani szárnyas Indonéziából származik, ahol .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések