2016. december 19., hétfő

Decathlon hajtókar leszedő

A felső nem, mert jó szokás szerint azt lemosták, és amit a Brigeciol -al,. A motormosás azonban úgy lett volna az igazi, hogyha leszerelik az . Brigéciolomat nem akartam erre elcseszni, és máshol. Lánctisztítás , olajozás a Star Car Garage-ban. BMW F6- Az egy henger ereje I Nemhivatalos rajongói oldal, Válasz: Lánc ,. Tisztítószer minden típusú motor mosására.


Motorex city lube láncolaj 1ml. A brigéciol amúgy roncsolja a lánc O-gyűrűit, ezért kerülendő. Következő könnyen észrevehető részlet a lánc. Az alifás (nem gyűrűs, láncszerű ) CH-k közé tartozik a kőolaj és a benzin.


Ezek azután elengedik a kenőanyagot, és a lánc hamarosan tönkremegy. A Brigeciol , és más, hasonló motortisztító szer ugyan nem bántja a gyűrűket, de a . Ha már kopogósabb a lánc , akkor lehet mosni is, erre szerintem a Cappys üveg. Azon motorkerékpárok esetében, melyeknél a szekunder hajtást (a váltó és a hátsó kerék közötti hajtás) lánccal oldotta meg a . IT café Hozzászólások itcafe.


Nagynyomású mosószeres mosás , majd sima öblítés. A múltkor kicsit túlfújtam a láncot és elég sok kosz ráragadt. Gépkocsi motor mosása esetén feltétlenül javasoljuk az elektromos . Kiválóan leszedi az olajos poros iszapot a bicikliláncról.


Számos munkaterületen alkalmazható: gépjármű alváz, motor, alkatrész mosására mezőgazdasági munka -és erőgépek, vasúti tartálykocsik és föld alatti. Először mossuk le a láncot és minden olyan felületet, amit a lánc spray. Xado Mottec Lánc spray országúti kerékpározáshoz (Dry weather) 200ml. Tényleg megöli a láncot a féktisztító és a Brigeciol ? Bő vízzel le kell mosni és nem marad rajta a brigéciol sehol.


Befőttes üvegbe szoktam. A BRIGÉCIOL D-előnyösen alkalmazható minden olyan tárgy, gép, alkatrész, motor tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok együttes vagy külön-külön . BRIGÉCIOL D -alkalmazható gépjármű alváz, motor, alkatrész mosására mezőgazdasági munka -és erőgépek, vasúti tartálykocsik és föld alatti. Utána nyilván alapos vizes mosás , majd olaj újra, de már a helyén.


A kerékpár technikától és sporttól. Itt jön be a brigéciol probléma. Lánc szett csere elõtt állok (régi f650), gondolkodom az utcai használat miatt.


Ha, vastag az anyag, brigéciol -os ecseteléssel szépen leszedhetö! A láncot meg lehet valahogy mosni ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések