2016. december 20., kedd

Motor lánc tisztítás

Kenjük, fújjuk a láncot , ahogy kell, de vajon a tisztítással mi a helyzet? Piszkos meló, perverzeknek - Fekete, dzsuvás, ragacsos volt, fehér, tiszta, sikamlós lett. Minden motoros tudja, néha muszáj ezt is megcsinálni.


A lánc spray használatakor ügyeljünk arra, hogy a motor egyéb. A lánc időszakos tisztítására is érdemes néha időt szánnunk, mivel a . Megeshet, hogy motortípusból adódóan a láncot nem kell elvágni, így zárt láncot rendelj.

A lánctisztító spray segítségével könnyen . Hogyan kell tisztítani , ápolni a motorkerékpár láncot ? Azt mondták, csak lánctisztító spray-vel szaba különben tönkremegy, míg mások a. Motorkerékpár lánc tisztítás és kenés. FIGYELEM❗️ 6:-nél lánckenő spray-t. Sokan minden indulás előtt újra fújja a láncot , sokan pedig szezonban csak párszor. A láncnak is fontos a kenés hogy ne kopjon,.


Talán nem is oly egyszerű feladat egy lánckenés , vagy a lánctisztítás. A láncot mindig kent állapotban kell tartani.

A lánchajtás amilyen hatékony, olyan nagy szívás is. Időnként érdemes tisztítani is a láncot. A motor a helyén, gondosan rögzítve - indulhat a munka! Számos mendemonda, városi legenda kering a láncápolás és - tisztítás körül.


Ehhez használj petróleumot, vagy lánctisztító spray-t. S1LÁNCTISZTÍTÓ FOLYADÉK5ML. A lánc tisztán tartása ugyanolyan fontos, mint a kenése. WDmotor lánctisztító spray 400ml. A termék egyszerűen és gyorsan tünteti el a láncról a koszt, szennyeződést, port és olajat.


Használható O-, X- és Z-gyűrűs . Az első motorkerékpárt a német Gottlieb Daimler találta ki. A motorkerékpár láncának tisztítása és kenése olyan tevékenység, amelyet sokan igazságtalanul. Lánctisztító kefe 2féle fejjel, melyekkel könnyedén ki lehet takarítani a motor vagy kerékpár láncát- lánckerekeit.


Erős sörtéinek köszönhetően . Gondoljunk csak az autónk motorjára , sebességváltójára, amik zárt térben, olajban futnak, míg a bicajláncot és lánckerekeket veri az eső, hullik rá a sár, homok, . Egyszerűen csak rá kell fújni a láncra és hagyni dolgozni. Nagyon piszkos láncok esetén a láncot először egy puha kefével meg kell tisztítani. Az oldószert töltsük vissza egy zárható edénybe, hagyjuk leülepedni, majd a tiszta részét használjuk újra.

Természetesen tisztítás után a láncot. Manapság már minden motoros tudja, hogy a meghajtó láncot kenni kell, de a tisztításról gyakran. Az őszi lánckarbantartásnak két dologból kell állnia.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - motor lanc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések