2016. december 9., péntek

Befőttes üveg díszítő

Befőttes üveg díszítő

Befőttes üvegek dekorálása, díszítése. Fedezd fel kertszi Üveg díszítés nevű tábláját a Pinteresten. Csináld magad DIY ötletek, egyedi befőttes üvegek dekorálásához. Lekvárok és dzsemek kreatív csomagolású ajándékokhoz olvashattok és láthattok tippeket! Festett befőttes üveg mécsestartó rénszarvas stencillel.


Befőttes üveg díszítő

Csipkével díszített befőttesüveg mécsestartók. Nálatok is ott állnak a kamrapolcon a kiürült befőttesüvegek ? Kreatív ötletek befőttes üvegekből ( befőttes üveg dekorációk, befőttes üvegek díszítése házilag mindenféle alkalomra és ünnepre), kreatív ötletek boros és italos . Csipke, szalag díszítés konzervdobozon, befőttes üvegen Ragassz, vágj, alkoss. A legunalmasabb befőttesüveget is feldobhatjuk egy jól megválasztott szalaggal, vagy festéssel. Fm befőttesüveg díszítőkészlet , db-os.


Házi készítésű és tetszés szerint feliratozott. Ennek a dekorációs szettnek a használatával folyamatosan ellenőrizhetők az otthoni készletek, amely egyúttal . Egyszerű befőttes üvegből is készíthetünk mutatós mécsestartót. Az üveget fehér vagy pasztell színű festékkel színezhetjük, külső oldalát őszi falevelekkel . Hétköznapokon a megrendelt és sikeres fizetési tranzakcióval visszaigazolt termékek még aznap szállításra . Annyira aranyosak ezek az üvegek , és rendkívül praktikusan felhasználhatók! Három féle befőttöltöztetési módot találtam a Dottie Angel blogon . Kitűnő alapanyag befőttes üvegeink csinosításához.


Befőttes üveg díszítő

Az anyag festhető, nyomdázható, szalvétázható,stb. Mérete: (a kör átmérője) 1cm. A következő lépés a fedő díszítése.


A különleges, vintage stílusú díszítésekhez használhatunk régi . Elkészültek az első befőttek, lekvárok? Segítünk hogyan varázsold gusztusos dísszé az üvegeket! Gombelemmel működő világítós üveg.


Z-Design dátu12: 43. BEFŐTTES ÜVEG DÍSZÍTÉS. Nincsenek megjegyzések: Megjegyzés küldése . Uzsonnás Doboz, Pénztárca, Táskák. Innen mentve: kookta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések