2016. december 20., kedd

Prevent szilikon spray

Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját . Kiválóan alkalmas műanyag és gumi felületek, alkatrészek ápolására, színfelfrissítésére és védelmére háztartásban és autóápolásban egyaránt. A termék első osztályú műbőr, gumi, műanyag felületek ápolására. A felület a kezelésnek köszönhetően nem . Prevent szilikon spray , 3ml kedvező áron az eMAG-nál!

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Szilikon spray 500ml. PREVENT Professional szilikon aeroszol 500ml. Alkalmazható műanyag, műbőr, gumi . Megnevezés: Műszerfalápoló spray (3ml) szilikon.


Kezelés után magas fényt biztosít az utastér, a műszerfal, az ajtók műanyag borításának, műbőr . Az egyik legszélesebb körben használható ápolószer. Ft (ÁFA-val értendő).

Kenőanyag, autóápolás és autófelszerelés, autó, motor, mezőgazdasági gép olaj az Avol webshopjában! Tedd a kedvenceimhez . Fairline, Prevent , Sonax autóápolási cikkek, WD-4 Wunder- Baum légfrissítő. Elérhetőség: db raktáron. Szállítási díj: 9Ft. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.


A keverék megfelelő azonosított felhasználása: műanyag- és gumifelületek, alkatrészek ápolására,. Ft feletti rendelés esetén kedvezményt adunk ha személyesen veszi át rendelését üzeltünkben! Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása. Felhasználási terület: Karbantartás.


Olaj, folyadék, Autó. Mozgó alkatrészeknél alkalmazva csökkenti a kopást, megszünteti a csikorgást. Használatával a felületen víztaszító.


Magyarország legnagyobb villamossági webáruházában. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! KENTAUR szilikon aeroszol. MOTIP SZILIKON SPRAY 5ML Magas minőségű szilikonspray , .

Kartonozás: zsugor(10). Biztonságtechnikai adatlap : Katalógus szám:500ML. Kellemes, matt ápolt felületet ad .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések