2016. december 20., kedd

Kapart vagy gördülő vakolat

Miután a színválasztás megtörtént a színünkhöz választanunk kell milyen legyen a felülete a vakolatunknak. Két fő csoportunk van kapart és . A vékonyvakolatnak rétegvastagságából adódóan (1-mm) kicsi az önsúlya. Emellett megfelelő tapadószilárdságot, kopás- és időjárásállóságot, kellő vízzárást . A jó minőségű vakolatban (akár gördülőszemcsés , akár kapart vakolatról van szó) a szemcsék . Mi a különbség a gördülőszemcsés és a kapart vakolat között?

Melyiknek mik az előnyei? Dörzsvakolatok ( gördülőszemcsés ): a gördülőszemcsék a tömör vakolatban. Kapart vakolatok : mintázatuk hasonló a hagyományos kőporos, kapart mintázatú. Tekintse meg Policolor kapart vakolat termékünket festékboltunkban. A különböző szemcseméret változatos, kapart és dörzsölt ( gördülő ) struktúra kialakítását . TEXTURATO kapart és dörzsölt hatású díszvakolatok , Kapart hatású mm, mm és gördülőszemcsés 4mm, mm szemcseméretű díszvakolatok , . Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan tudjátok egyszerűen felhordani a nemes vakolatot.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world.

Feltöltötte: Zvolenszki Zoltán Vásárlás: Nemesvakolat, díszvakolat - Árak összehasonlítása. WEBER 302G VÉKONYRÉTEGŰ GÖRDÜLÕ VAKOLAT 30kg 1. Vízlepergető, fény és UV-álló vakolatot keresel hőszigeteléshez, vagy homlokzati. Diszperziós kötőanyagú, kapart vagy dörzsölt struktúrájú vékonyvakolat. A KING STONE Terra kapart vakolat mosható.


Jól tartja a színt is, nem mellesleg mérsékelten páraáteresztő tulajdonsága van. Időt álló tulajdonságokkal is . A dörzsölt ( kapart hatású) díszítő, színező vakolatot régi és új épületek külső falazatainak díszítésére. Termékkínálatunkban megtalálhatóak a nemesvakolatok különböző fajtái, így a hengervakolat , a gördülőszemcsés és a kapart nemesvakolat is. KH-R (dörzsölt), mely szemcsenagyságtól függően gördülő szemcséket . A homlokzati vakolat struktúrájában választható dörzsölt, illetve kapart jelleggel.


A vakolatokat továbbá kapart hatású vagy gördülőszemcsés. Spachtel ( kapart hatású), mm. Struktúra ( gördülő szemcsés), mm. Roll putz (hengerelt). Trilak Thermotek, Baumit Granopor nemesvakolat színes árlista, Homlokzati vakolat webshop, Baumit DuoTop vakolatok , Revco Vario kapart , Polifarbe Plicolor, . REVCO VARIO SPACHTEL KÜLTÉRI VAKOLATOK ( kapart hatású) kg.


A légáteresztő homlokzati vakolat anyagigénye: 5mm kapart kb.

Természeteesen az anyagigény tájékoztató . Zerge vékonyvakolat alapozót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések