2016. december 12., hétfő

Sonax gumiápoló stift

Téli idõszakban megakadályozza az ajtók, a szélvédõk, a kabriótetõk és a csomagtartófedél . Téli időszakban megakadályozza az ajtók, a szélvédők, a kabriótetők és a csomagtartófedél gumi. Ugrás a képgaléria elejére. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Egész évben használható! Termék státusz, elérhető.


Az ablakok, csomagtér, ajtó,. Több millió alkatrész, akár azonnal . Ft -os kedvező áron online megrendelhető. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Prevent gumiápoló aerosol 4ml színtelen. Törlőkendő polírozáshoz. Gumiápoló stift (1db). Hasonló termékek kedvező áron.


Megakadályozza, hogy az ajtó, átváltható tetők, ablakok és csomagtér fedelek gumi tömítései tapadjanak a tél folyamán. Sonax műanyag és gumiápoló ( fényes ) pumpás (3ml). Sonax termékek akciós árakkal, ajánlatokkal.


Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve . S GUMIÁPOLÓ GÉL 500ML CLEAR RESULT MOTIP GUMIÁPOLÓ STIFT 80ML.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések