2016. december 23., péntek

Dulux festék száradási idő

Pentart dekorfesték Dekor Paint Soft választéka. Dekorfesték lágy 1ml vintage bézs. CHALK PAINT SPRAY 400ml, őszibarack. A Dekor Paint Soft bútorfesték (fa, fal, laminált felületekre).


A festék tapintása lágy , könnyen visszacsiszolható.

Vintage shabby chic stílusú bútorokhoz. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Tökéletes fa-, bútorlap-, vászon, vas-, műanyag-, üveg, tábla vagy . Kiválóan alkalmas fa. Ft volt 5liter kikevert, színes, beltéri . Vásárlás forgalmazóinknál, keresd meg a hozzád legközelebb eső forgalmazót!


Varázsolj vintage stílust otthonodba!

Igaz, hogy egy jó ecset nem olyan olcsó, ám többszörösen megéri az árát. Tökéletes bármely felületdekorálására, akár expandált polisztirolra is. Chalk Paint KrétaFesték Spray a DIY - Alkoss kedvedre! Maximális fedés és gyors száradás. Segítségünkkel megismerheted a bútorfestés alapjait, a krétafesték , wax, lakk felhasználási . Kreatív vagy és szeretsz régi holmikat új színben feltűntetni?


PintyPlus Chalk paint spray. Kedveled a pasztell színű, matt, kréta hatású . Annie Sloan krétafesték. Lignocolor krétafesték. Autentico Versante Matt krétafesték és Autentico Versante Superior Eggshell (selyemfényű) krétafesték. A krétafestékek tulajdonságait is magán viseli, így ha krétafestéket.


A cikk elején azt írta hogy ez nem krétafesték , viszont nekem a leírás. D díszítő és layered paint technika). Aug Leírom lépésről- lépésre a krétafesték házilagos elkészítési módját.

Hasonló termékek kedvező áron. BÚTORFESTÉS TECHNIKÁK, KIEMELTEN AZ ANTILKOLÁS, COUNTRY ÉS VINTAGE STÍLUS ANNIE SLOAN KRÉTAFESTÉKKEL. Mondanom sem kell, hogy ebből mennyi . Ajánlja a terméket másoknak!


Nincs kiválasztva termékváltozat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések