2017. június 26., hétfő

Alkoholos filc textilre

Az alkoholos filccel nem próbálkoztunk :) Viszont textil filccel igen. Itt olvastam olyat, hogy textilfilccel csinálta valaki, ezért kérdeztem. Pólóra szeretnék rajzolni, van itthon alakoholos filc. Gondoltam, az is jó lesz, nem kell megvenni a textilre való filcet. Vagy az alkoholos kijön a . Először is nézzük meg, MIT TUDHATUNK a textilfilcekről.


Ha textilfilcet használunk, semmiképpen ne számítsunk arra, hogy ugyanúgy . Alkoholos filc Sharpie Metal . A filctoll használata előtt a minta alá tegyünk vastag kartont, így nem üt majd át a filctoll a másik oldalra. Textilfilc ICO XXL fluor narancs. Egy pólóra, egy filcet használtam el akkoriban.


Most könnyedén feldobhatod a már kissé megunt ruháidat, hiszen izgalmas mintával egészítheted ki azt! A kicsik és nagyok is élvezni fogják a textil filccel. Az arcokat is alkoholos filccel rajzoltam.


A házak textilfestéssel készültek. Magas pigment tartalmú vízbázisú tintával töltött textilfilc. A színek rögzítéséhez nincs szükség . Centropen textilfilc db-os készlet. Tárolt változat Oldal lefordítása Easy Valentine Crafts for Kids to MakeJ adore excellent, je vais le faire avec ma petite…Handprint Heart Tree Card for ValentinesNice ideas for the door. Carioca: Fabric Liner textil filc szett 10db-os kedvező áron az eMAG-nál!


Fedezd fel a nap ajánlatait és. Fiam összetintázta golyóstollal a fehér textilbőr kanapénkat. Száradás után nem törölhető le.


Igazi, friss virágok lenyomatát visszük át textilre , amit aztán beépíthetünk. Ha kész, kontúrozzuk a viráglenyomatokat fekete alkoholos filccel. Rengeteg kreatív ötlet. Galaxis cipő egyszerűen - textilfestés alkoholos filccel.


Filctollak permanent írásra, Filctollak , normál , permanent , textil , szárazon. WHOBBI - Wekerle hobbi: Decoupage textilre (karácsonyi díszpárna). Scarf with print - cats on potatoes. DIY wrapping paper using potato .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések