2017. június 20., kedd

Leüthető burkolatváltó

Burkolatváltó sín kategóriában 2termék közül választhat a Praktiker. ALUMÍNIUM ÁTMENETI PROFIL 93CM EZÜST LEÜTHETŐ ARBITON PR8. Illesztőprofil beüthető műanyag tiplivel.


Burkolatok indításánál vagy lezárásánál alkalmazható profil. Alkalmazása nemcsak más burkolat találkozásánál . A burkolatváltó profilok a padlóburkolati kiegészítők csoportjába tartozó termékek. Bármennyire is igényes és minőségi a padlózat . A jó és szép munka feltétele a megfelelő burkolatváltó kiválasztása és a választék ismerete. A legszebb, legjobb minőségű parketta látványát is . Teremtsen egyedi enteriőrt . Felszedem a burkolatváltó első tizenöt centijét, és látom, hogy feszül neki a járólapnak a parketta.


Az egyik leggyakoribb hiba laminált parketta fektetésekor,. A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben. Kiegészítőket is kínálunk (szegőléc, burkolatváltó profilok, habfólia, stb). TMENET-PROFIL LAPOS 37X2; 072f7f16ARBITON CSPROFIL 93CM KIOTO TÖLGY ÖNTAPADÓS ÉS VAGY LEÜTHETŐ ; e088e0bc.


Méret: 910/1820/2730x30mm. Arbiton búrkolatváltó szintkiegyenlítő profil SMrejtett csavaros m titán/A3. Küldés e-mailben Megosztás facebookon Megosztás+ Twitt.


SALAG CIRRUS CPVC burkolatváltó profil.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések