2017. június 22., csütörtök

Hízótáp

Az állatok minimum kétfázisú takarmányozást igényelnek a hízlalás időszaka alatt. Itt megtalálhatja a termékeinket állatfajonként. Kiválaszthatja, milyen típusú takamányra van szüksége (premix, koncentrátum, késztáp). Hízók elhelyezése családoknál (kis csoportokban). A padozat létesítésénél fontos, hogy ne lehessen . Intenzív malac táp, 11.


Egészséges, hatékony és innovációs erővel teli – ezek a jelszavak jellemzik termékeinket. Izomrostok mennyisége. A Sano termékei garantálják vevőinknek a nagy teljesítményű, kiváló . A hazánkba bekerült és egyre elterjedtebb hibrid sertések (Topigs, Danbre Hypor stb.) megkövetelik a takarmány- és premixgyártó vállalatoktól, hogy a . Forrás: Kálnási Árpád. Debreceni cívis szótár. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.


A rostigényt almozáskor, az . Nádudvari hízótáp , gran. A “Liquid Gold” fokhagymakivonat többszörösen erősebb, mint a por és napi alkalmazása olyan módon támogatja a légzőrendszert, ahogy azt egyetlen más . Friss szakmai információk a növénytermesztés, az állattenyésztés, az agrárgazdaság, a pályázatok és a mezőgazdasági gépek területéről. Sertés tápok kategória. Az abrakkiegészítés napi 5-kg, abrak helyett pl.


Ha kevés az anyatej, jól használható . Esetleg enzim kiegészítést. A koncentrátum alkalmazásával jó minőségű, kiegyenlített beltartalmi értékekkel ( fehérje, aminosav, vitamin) rendelkező táp készíthető. De Heus Energys takarmányok széles választéka sertéseknek, marháknak.


A baromfik helyes takarmányozásán nagyban múlik a gazdaságos tartásuk sikere. A takarmányozás gyakorlati kivitelezése nem csak annyiból . Alma, répa, kenyér, lucerna, hízótáp , kukorica, búza. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


Az Ecomix takarmányok a háztáji állatok . Az alábbi táblázatban megtalálja a Varga Gabona Táp-termény bolt által forgalmazott termékek árait. A táblázat felett, jobb oldalon lévő kereső mező . Teljes értékű nyúltáp granulátum kg. Termék részletes adatai.


A disznótartás hízótáp -, hormon- és gyógyszermentes. A malacok teljes szabadtartásban élnek a számukra legmegfelelőbb életkörülmények között. Háztáji körülmányek között tartott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések