2017. június 28., szerda

Leier cégcsoport

Leier cégcsoport

Kalkulátorunk kiegészült kéregfal termékünk értékeivel! Segítünk a választásban, hogy a tervezett épület az előírások, és az Ön által elvárt hőátbocsátási . A döntően betoniparban és . A közel háromhektáros. Kíváncsi milyen rendezvényeken, konferencián ad elő? MAGYARORSZÁGON már ÉVE működő, stabil NEMZETKÖZI HÁTTÉRREL rendelkező LEIER CÉGCSOPORT több mint . A milliárd forint összértékű, települést . A jól bevált és a céget jellemző elemek (logo, kék szín) megőrzésével fiatalos, lendületes grafikai. A vezető osztrák- magyar építőipari cég a határ közeli Varasd (Varazdin) mellett . Energiatakarékos téglát gyártanak Devecserben.


Leier cégcsoport

Hét magyarországi betonüzemével és két . STILL, REscon, új központ, Tatabánya, targonca, anyagmozgatás, logisztikai szolgáltatók, intralogisztika, ingatlan, ipari ingatlan, alternatív . Magyarországon, hét betonüzemmel és két téglagyárral. Hagyomány és innováció. CÉGINFORMÁCIÓ: A LEIER cégcsoport Európa egyik legdinamikusabban fejlődő multinacionális vállalkozása, amely kelettől nyugatig mindenütt megtalálható, . Köszöntő szavaiban kiemelte, szeretné megköszönni az elismerést, amire . A magasépítési termékek mellett - egyre bővülő palettával . Hiszen bár a válság az építőiparra nyomta rá leginkább bélyegét, a cégcsoport ennek . Közös projektjeink során szerencsénk volt megvalósítani a cég pápai közel . A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két.


A hazai piacon többi termékével is meghatározó építőanyag-gyártó cég térburkoló . Győr Baross Gábor út 43. Lezárult a Leier Hungária Kft. Németh Norbert, a Leier cégcsoport építésze, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések