2017. június 29., csütörtök

Fehér tüll szoknya esküvőre

Tüllszoknya kategóriánkban széles választékkal várunk! Rengeteg csodás szín. Menyasszonyi ruhához, menyecske ruhához, koszorúslány ruhához tökéletes választás.


Esküvői ruhák készítésénél mi is erre törekszünk. Több rétegű csipke szoknya.

Fekete csipkével díszített, fehér tüll. A termék csak a tüll részt tartalmazza, az alsó szoknyát nem. A képen egy fehér alsó szoknyával viseli a modell.


Akár esküvői ruhának is tökéletes választás. Kétrészes menyasszonyi ruha: a letisztult romantika jegyében. A fehér tüll szoknya és.


Olasz esküvő is alkalmi ruhaszalon Veszprémben.

Ruhák esküvői vendégeknek. MILLA FEHÉR ESKÜVŐI RETRÓ RUHA PÖTTYÖKKEL. Ezüst selyem szatén dupla körszoknyás esküvői ruha, alján fehér fodorral díszítve. Magenta ruha, fehér és pink tüllel borított szoknyarésszel. Biztosan örömmel fogod hallani,hogy az esküvői divatban végre igazán teret nyer a természetesség.


Egyre inkább háttérbe szorul a fűző, az abroncsos szoknya , a merev. Fedezd fel széles fehér menyasszonyi ruha kínálatunkat! Gyöngyös csipkés tüll maxi ruha. Hullám tüll ekrü és fehér maxi ruha.


Fehér fodor tüll maxi ruha. Kiegészítő kellékek kategóriában. Felnőtt tüll szoknya tütü balettszoknya csillámos fehér.


Tíz hasznos stílustipp segít nektek eligazodni az esküvői viselet köré épülő. Ha a komfortzónánkat azonban mégis a fehér alapú ruhák teszik ki,. Mellőzendő ezentúl minden olyan szoknya , ami akár helyettesíthetné a . Elegánsabb alkalmi női ruhák, felsők, nadrágok, szoknyák.

Asztalszoknyák, organza, esküvő ,dekoráció,szalvéta,gyűrűpárna,rózsaszirom, selyem,lepke, dekorkő, dekorhomok. Nagyszabású esküvőkre kitűnő választás lehet Jina modellünk. A szoknya lágy tüll anyagból készült, a díszítés főként a ruha felsőrészére helyezi a hangsúlyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések