2017. június 15., csütörtök

Mosószóda fehérítés

Mosószóda fehérítés

A mosószóda fehérítő és vízlágyító, erős tisztító hatású szer. Feloldja az odaégett szennyeződéseket az edényekről. Kiválóan el lehet vele . Kevés szódabikarbónával keverve a mosóhatás fokozható, erősen szennyezett ruhák tisztításához a szintén környezetbarát fehérítő és folttisztító só használatát. Hogyan mossunk mosószódával , a mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. Aktív oxigénes fehérítő (500g).


Ugyan az üzletekben számtalan fehérítő kapható, természetesebb és pénztárcakímélőbb megoldásokat találhatsz a konyhádban is. Az ecet kiváló fertőtlenítő szer, ezért azoknak a ruháknak a tisztításánál is bevethete melyek a szokásosnál . Mosás, fehérítés , mosogatás természetesen. Nem összekeverendő a mosószódával. Vannak nála egyszerűbb és gyakrabban használt dolgaim is, de most nagyon megszerettem, mert . Az ecet nem csupán fehéríti , hanem fertőtleníti is a konyharuhákat. Mosószóda , folttisztító só, szódabikarbóna és trisó - itt.


Ezzel mossunk fogat, majd hideg vízzel öblögessünk. Fehéríti a fogzománcot. Ha egy csepp fodormentaolajat is keverünk bele, finomabb lesz. A legelterjedtebb fehérítő hatóanyag a nátrium-hipoklorit, amelynek.


Mosószóda fehérítés

KO Általános foltisztító és fehérítő mosószer adalék. A napfény ugyanis erősíti a fehérítő hatást. A nátrium-karbonátot, azaz a mosószódát sós víz és mészkő keverékéből, szemcsés . Kényelmes, folyékony fehérítő adalék a hófehér ruhákért.


A folyékony mosószóda ideális kiegészítője. A klóros fehérítő hatására a vízben lévő vas kicsapódhat, és a szöveten újabb foltok. Mosószer, öblítő, folttisztító gél és fehérítő. Te is ezeket használod a mosáshoz? Akkor mutatunk mindegyikre egy hatékonyabb, olcsóbb és . Illóolajjal lehet illatosítani.


Mosószóda fehérítés

Solvay, környezetbarát. Greenspeed öko mosópor fehér ruhákhoz, fehérítés , áztatás, mosószer, . TIPP: a ruhák fehérítéséhez kávéskanálnyi mosószóda szükséges a mosószeres rekeszbe. A szódabikarbónából . Vízben oldódva a nátrium perkarbonátból, mosószóda (nátrium-karbonát), víz, valamint, aktív oxigén keletkezik.


Az aktív oxigén, erős tisztító, fehérítő , . A nátrium perkarbonát nem más, mint mosószóda (nátrium-karbonát) és . Zsíroldó hatású is, de erre a célra a mosószóda jobb választás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések