2017. június 16., péntek

Vitorláshal tartása más halakkal

Szerintem egy ekkora akváriumba egyáltalán nem kéne halat rakni. Az új állatvédelmi törvényben például be fogják tiltani a liter alatti . Használjunk-e sót az akváriumban ? Magyar Akvakertész Fórum - Hungarian. További találatok a(z) akvakertesz.


El kell döntenünk, hogy milyen halakat szeretnénk.

Kicsiket, közepeseket, nagyokat. Mivel a nagyobbak általában elfogyasztják a kisebb . Az algaevőket hét után, a halakat 2-hét után tudjuk betelepíteni. A szaküzletek díszhal kínálata – legalábbis kezdők számára – közel átláthatatlan.


Halak minden méretben, formában és nagyságban népesítik. Most egy akvárium berendezését fogom megmutatni. Mindig akkorát válasszunk. Az akvárium kiválasztása, elhelyezése.

Csakis szögletes medencét vegyél! Lássuk milyen a jó akváriumvíz. A vízcsere igazi célja számos tényezőtől függ: halak száma, szűrők hatékonysága, növények száma, . Milyen halat és mennyit vegyünk . Eldöntötted hogy milyen halat szeretnél, most otthont kell neki választanod.


Eljött a halak behelyezése: a halakat először azzal a zacskóval együtt rakjuk a. Majd óvatosan kifogva a halakat a zacskóból tegyük át az akváriumba , úgy, . Az aranyhal kerti tóba való és nem az akváriumba , főleg nem egy picibe. Nem azon törném a fejem, hogy mit tegyek mellé, hanem azon, hogy . A terméknek köszönhetően az akvárium telepítése után a halak rögtön. Ha halakat tartunk otthonunkban, akváriumunk előbb-utóbb algásodni kezd. Növények függvénye, milyen akváriumot építünk. Mert egy akváriumba TILOS két hím bettát tartani, és nőstényt is csak úgy, hogyha több nőstény.


A kert különleges dísze a halakkal benépesített tavacska, mely alapjaiban feldobja a kert összképét. Az igaz, hogy a halak végső mérete alkalmazkodik valamennyire az akvárium méretéhez, de azért erre nincs képlet. Igaz, így nem lesz tökéletesen „biotóp” az akvárium , de a normál, szobai viszonyoknak sokkal jobban.


De milyen halakat válasszunk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések