2017. június 14., szerda

Autóápolás szilikon spray

Autóápolás szilikon spray

A csomagtartóban elhelyezett hólánc. Walser Tuning Star Trikóhuzat, univerzális , piros-fekete. CARLSON Folyékony hólánc spray, 400ml. Univerzális kiegészítők. A hólánc használata után öblítse le azt és kezelje valamilyen univerzális kenőanyaggal, mielőtt eltenné!


Autóápolás szilikon spray

Könyöklő, kartámasz, univerzális , nagy tároló rekesszel. Magyarországon a hólánc nem kötelező tartozék, de ha télen hosszabb útra indulunk érdemes tartani az autóban, ugyanis nagy problémáktól tudja megmenteni . Budapest Soroksári út 42. A hólánc nem univerzális termék, az autón lévő gumi mérete alapján tudjuk kiválasztani a megfelelőt. Ha csak azért vásárolunk láncot, hogy . Hókarommal érdemes próbálkozni? Az ADAC német autóklub tesztelt néhány hóláncot.


Nem csak külföldön, itthon is. Előzd meg az autó megcsúszását és . Akkor biztosan szüksége lesz hóláncokra, amellyel sok problémát előzhet meg a jeges és havas utakon. Mérete: 2Homologizált Anyagvastagság: 5mm A láncszemek mérete a . Alkatrész minősége , gyári.


Autóápolás szilikon spray

Magyarországon még nem dívik, de kifejlesztettek egy textil hóláncot , amelyet neveznek még hózsáknak, sapkának, csúszásgátló . Működőképesség, működőképes . Ne sajnáld magadtól a biztonságosabb közlekedést! A téli időszakban csúszósak az utak, ami balesetveszélyes. Specifikáció: - Jobb tapadás a hóval borított talajon Előnyök: - Megnövelt biztonság Száll.


Ausztria: Ausztria felé nem érdemes téli abroncs és hólánc nélkül elindulni. A gumik állapotát már a határ közelében is ellenőrzik a rendőrök. A modern autóknál nem mindig elegendő . Vásárlás Pingxiang autó univerzális hólánc kettős csat hó lánc hó gumiabroncs Tendon vastagabb hó lánc, hamarosan eladásra kerül. Fedezze fel a inspiráló, . NORDCHAIN (GUNNEBO) terep- és hóláncok. Az erdei munkákra jellemző extrém nehéz körülmények extrém erős és.


Hóláncok - Terepláncok - Jégláncok. Ebben a méretben nagyon nehezen tudsz venni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések