2017. június 28., szerda

Velúr tisztító spray dm

A velúr és nubuk bőr már kicsit speciálisabb törődést igényel, hiszen krémek helyett cipőtisztító szerek és regeneráló cipősprayk alkalmazhatók ápolására . Schmutzradierer tisztítóradírt velúr cipőn? Türkiz sportcipőm szeretném tisztítani vele. Kérdések hasonló témákban: tisztítás , türkiz, velúr.


Tűzveszélyes Környezeti veszély Ártalmas, irritatív . Tegnap körülnéztem a DM -ben, de semmi hasznos szert nem találtam. Bőrbútor tisztítás hogyan? További találatok a(z) nlc.


Nubuk és velúr bőrből készült cipők, ruhák tisztítására és ápolására szolgál. Cheq-Brill-nubuk-velu. Tisztítás után a cipőt kenjük be jó minőségű, vízálló cipőkrémmel.


A velúr cipőket színben egyező, impregnáló spray -vel kezeljük. Renovátor spray ( fekete) 250ml. Rena Clean zselés tisztító. Folteltávolító antilop-, velúr - és nubuk bőrökhöz. Eltünteti a zsír-, olaj- és kátrányfoltokat.


Velúr - nubuk színfelújító spray. Minden színhez használható. Megjegyzés: Az érzékeny bőráruk, mint például a velúr , spray -habot ajánlunk. Univerzális, hatékony termékek, például dm vagy Rossmann impregnáló spray vagy más gyógyszertárak, többnyire a. A felület tisztítása.


Használható velúr , műbőr, műanyag, üveg és szövet. Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray 500ml. Stoffinet Spray illatos . A tisztítás előtt fontos, hogy hagyd megszáradni a cipőt, ha ugyanis nedves, . Mosószappan – 1Ft ( DM gallsaife). Emsal bútortisztító és ápoló spray 250ml. BASIC VELUR SPRAY RENOVÁTOR CIPŐÁPOLÓK BŐRÁPLÓK BASIC.


Hippolit velúr bőrápoló spray 2ml. Dm es textil eloke uj hatulja vizlepergetos - Bútor, lakberendezés - Új és használt termékek széles. Műszerfal tisztító spray 7ml óceán illattal (DM510). Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Speciális formulával rendelkező aeroszol, mely tisztítja és lágyítja a velúr és nubuk bőrt, valamint visszaadja a velúr és.


Magyarország árak Írjon véleményt! Megfelelő tisztító - és impregnálószerekkel azonban megújíthatod. Footwear Proofert, melyet száraz és vizes nubuk- és velúr lábbelire egyaránt alkalmazhatsz. Hajszárítót QAC ACR műbőr tisztító spray ne használjon.


A sok víz is foltot hagyhat maga után a műbőrön. Alkohol vagy kölni nem ajánlott a . WELD SuperLeak szivárgás jelző spray 400ml - Jele. Kárpittisztítás - NETFuture Kft.


Sun DAnCe átlátszó napozó spray 2ml SPF 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések