2019. november 14., csütörtök

Ipari padló

Hogyan készül az ipari padló ? Mi a különbség az ipari padló és a múgyanta padlóbevonatok között? A szerkezetkész épület betonozási munkái. Az ASA Építőipari Kft.


Professzionális ipari padlót és betonpadló készítés. Többféle betonpadló gyorsan, profin, garanciával.

Betonpadló szakértők vagyunk. Cégünk már több mint éve foglalkozik ipari padlók kivitelezésével. A betonipar egyik legfontosabb terméke a beton ipari padló.


Ez a szerkezet igen közkedvelt a csarnokok. Külső manipulációs területek, utak burkolati lemezei. Bontás, javítás, takarítás. Ipari padló és térbeton.


Cégünk tevékenységi körébe tartozik ipari padlók készítése, illetve javítása is.

Tekintse meg az ezekről készült képeket alább! Mindannyian szinte naponta találkozunk ipari padlóval. Mi történik azonban akkor, ha az ipari beton padló sérült vagy éppen javításra szorul! Esetleg el is van repedve!


A felületet javítani kell , . Az ipari padlót rétegben készítettük el a megrendelő igényei szerint. Szálerősített beton ipari padlók. A műgyanta padló fogadófelülete propellerezett beton volt. Hosszú élettartamú, nagy teherbírású. Ellenáll a hőmérsékleti változásoknak és a dinamikai behatásoknak.


Bosch Hatvan, Eger, Miskolc: 140. Nagy pontosságú, vasalt ipari padló magas raktárak részére: 15. Jelen cikksorozat az ipari padlók méretezésének módszereit mutatja be.


A harmadik rész a brit TR34-es irányelv méretezéseit taglalja a legfontosabb terhelési . Mélygarázsok, födémek, csarnokok hegesztett hálós, műanyagszálas és acélszál erősítésű kéregerősítésű pormentes ipari padló kivitelezésével foglalkozunk . A csarnokok betonpadlóit gyakran ipari padlónak nevezik. Ez nagy előny akkor, ha egy talajon fekvő padló kialakításánál – amilyen az ipari padlók zöme – a hőszigetelést közvetlen a tömörített kavicsaljzatra lehet .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések