2019. november 22., péntek

Muránói üvegékszer szett

Díszcsomagolás is választható hozzá, akár már másnapra kézhez is kaphatja. Rendelje meg nálunk kedvenc kiegészítőit megfizethető áron! Muranoi üveg kategória.


Csomagolás: díszdoboz. Design ékszer webáruházunkban megtalálható tűzzománc, borostyán és muranoi üveg ékszer , de ha kerámia-ezüst, féldrágakő, gránát vagy ródium ékszereket . Velence szigetén, Muránóban vált ismertté ez a technológia. Mivel a mesterség fortélyait szigorúan őrizték, az üvegfúvó mesterek nem . Fekete-fehér csipkés üvegékszer szett , nyaklánc, kapcsos fülbevaló , Ékszer, Medál,. Egyedi üveg- ékszer. Muránói technológiával készült egyedi ékszerek.


Muránoi technológiával készült üvegékszer szett. Világoskék felhő fantázia névre hallgató muránói üveg ékszer szettünk három részből áll: medál nyaklánccal, . Keleti varázs fantázia nevű muránói üveg ékszer szett egy igazán vadító, keleties hangulatot árasztó csoda. Ezüst és fekete, a két domináló szín előkelővé, . Czinamon-ékszer az egyediséget, a különlegességet, a kézi munkát jelenti, ha nem szereted a . Beautiful deep red dichroic glass stud earrings. My sparkling dichroic glass jewellery pieces are perfect for people who want to feel beautiful wearing something . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Tetszőleges, Isole Veneziane (57), Corte Murrina (11). Termékek a kategóriában. Nem található termék. A Bodzsi Üvegékszer kreatív műhelyében bónuszunkat beváltva most az egyik igazán különleges muranói üvegtípus, a millefiori varázslatos mozaiktechnikáját.


Szín: fekete, ezüst, bronz, kék, zöld. Kézzel készített egyedi muránói üveg ékszer szett , különleges muránói ékszer üvegből. MJ Glass Design, üvegékszer ékszershop: ékszerszett , ajándék ötletek és bedugós fülbevaló. Kapzsiság, félelem, csoda – avagy a muranói üveggyártás háttere. Talán így megérte miért lettem szerelmes az üvegbe, az üvegékszer.


Megismerheted muránó ezerarcú virágait a millefiorit. A workshop-on csak és kizárólag muránói üveggel dolgozunk. A szett egyedi termék, nem . Kék-zöld-arany tűzijáték üvegékszer szett , nyaklánc, kapcsos.


Találd meg a hozzád illő színeket és technikákat! MadeByYou alkotóműhely - Üvegékszer készítő workshop.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések