2019. november 20., szerda

Sika tégla impregnáló

A Sikagard-7S oldószertartalmú, víztaszító, egykomponensű, sziloxán alapú impregnálószer , mely mélyen beszívódva fejti ki hatását. A Sikagard-7W folyékony, oldószermentes, felhasználásra kész emulzió ásványi felületek víztaszítására. Hidrofóbizálja, impregnálja a homlokzati felületeket, . Sikagard-, Vízben oldódó, kétkomponensű, epoxigyanta bázisú impregnáló anyag.


ALKALMAZÁS - Cementkötésű felületek megszilárdítására, . A Sikagard 7W homlokzati impregnálószer felhasználási területei - Termékalkalmazások a. Burkolótéglák , kerámia homlokzatburkolatok. A hidrofób hatású, könnyen felhordható SAKRET FI felület- és homlokzati impregnálószer vakolat, beton-, kő-, mészhomok és téglafelületek víztaszítóvá tételére . Sika ComfortFloor rendszer. Nedvszívó, szomszédos épületrészeket ( tégla , terméskő stb.), valamint fémeket. Porózus és nem porózus felületek kiváló impregnáló anyaga! A rendszer részei: - SikaWrap Hex-230C szénszálas szövet, - Sikadur 3impregnáló gyanta.


Vasbeton, tégla és faszerkezetek megerősítése hajlító- és nyíró . Közvetlenül alklamazható tégla , beton és kő alaptestek szigetelésére. A réten történő impregnálás még fényesebbé és érzékenyebbé teszi őket,. A Silistone beszivárog a kő . Víztaszító impregnálás – a láthatatlan védelem.


UNIVERZÁLIS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI RAGASZTÓ SIKABOND AT-UNIVERSAL. A cserép alatt gyakran választanak bevonatot és impregnáló készítményeket. Tégla – vakolat impregnáló. Ennek eredményeként a beton vagy a tégla vízzel szemben repedező tulajdonságokkal rendelkezik, tömörítve.


Az impregnálás lé- nyege . A falpanelek anyaga téglabetéttel könnyített vasbeton, mely megfelelő tömörségű és. Műkő és tégla imregnáló folyadék raktárról ! Ajánljuk természetes kövekhez. Folyékony, oldószermentes, felhasználásra kész emulzió.


Felhasználási terület -Ásványi alapfelületek hidrofóbizálására . Impregnáló szerek nagy választékban raktárról kaphatók ! Country téglaburkolat a régi belga típusú tégla utánzata, rusztikus jellegével és. A munkák befejezése után a homlokzatot az Kőhatású impregnálószerrel kell . KNAUF nagy aktivitású, színfeljavító impregnálószer , mely a durvább nedszívó kő- és műkőburkolatoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések