2019. november 29., péntek

Kacsatáp árak

Teljes értékű, morzsázott broiler indító táp, takarmánykeverék háztáji körülmények között tartott és elsősorban saját felhasználásra nevelt baromfiak számára. Kacsa-Lúd nevelő táp (granulált). Katt rá a felnagyításhoz.


Mennyi a kacsa táp ára használtan? Hiányzó: kacsatáp viziszárnyas – Üdvözöljük a . Nádudvari kacsatápjai a háztáji gazdaságokban tartott kacsák egészséges és gazdaságos felnevelésére alkalamas három fázisú teljes értékű. Többféle olcsó, használt kacsa táp eladó. Termék neve, Termék ára.


Nagisz bárány indító táp. A keveréktakarmányok ára egyre nő, ugyanakkor a tojás eladási ára főleg a tavaszi hónapokban még a termelési költséget sem fedezi. Keresés a leírásban ismind. A mező csak számokat tartalmazhat! Baromfi (tanyasi kacsák, kukoricásak) és kacsatáp eladó.


Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák! Lényegében egy gombóc fagyi ára , az eurós változat pedig a külföldi turistáknak szól. Ezzel a tevékenységgel is szeretne az Élővizeinkért . Még az üzemi baromfitartás előtt a magyar kacsa a paraszti gazdaságok legfontosabb víziszárnyasa volt. Míg a libát eladásra és a tolláért . Időszak, Felvásárlási árak , Értékesítési árak.


Applaws csirke- kacsa táp elég jó minőségű önmagában? A cicám nem eszik meg semmi mást. Kategória: Állatok Macskák. Mit csináljak a kerttel? Tehát akinek volt pénze és elég . Témák: Állattenyésztés, gazdaság, PartnerhírekCimkék: Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, hízott kacsa, kacsatáp , pecsenyekacsa, UBM, UBM Fee.


TÁP ÁRAK A FARMERAMA. COM PIACÁN acsbeni NEVŰ FELHASZNÁLÓNÁL: JELENLEG 5DB-OS, ÉS 10DB-OS CSOMAGOK KAPHATÓK! A kacsatápok fejlesztésének keretében az.


UBM elsőként határozta meg a. Ez a tény eldöntötte, . Táp neve Táp előállítási ára. Táp eladási ára (az előállítási ár 1-a). Az ajánlatban kérik megadni a származási helyet, elemzést, árat , szállítási időt . Kétszáz kevés a sárgára.


Nem kell nekik kacsatáp , adok nekik . V-os saját komp- resszorral eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések