2019. november 13., szerda

Husky kölyök menhely

Fajtatiszta, nem törzskönyvezett Husky kutya örökbefogadható. Keresek: Husky jellegű kölyökkutyát keresek ingyen . Ingyen elvihető kutyák a Kiskutya. A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy.


Husky fajtatiszta jellegű kutyusok, szuka és kan keresik leendő gazdijukat.

A négyzetméteres ólacskában volt négy darab hat hetes, és pár nyolc-tíz hetes kölyök. Az nyolc-tíz hetes kölykök a sarokba fordulva, vagy az ólacska másik . Szeretnék egy Husky kölyköt , de mindenképpen menhelyről. Szerintetek van rá esély, hogy találok? Már jó idelye keresek, de eléggé nehéz . Szibériai husky kölyökkutyák.


Háziállat - Kutyaron. Kiállításokhoz, tenyésztéshez .

Ha az a döntésünk, hogy egy szibériai huskyt veszünk, a következőkre ügyeljünk:. Az előbbi tényezőt csak a kölyök kiválasztásakor befolyásolhatjuk, míg az . Bizonyos kutyák nap karantén után új névvel szerepelnek adatbázisunkban! Te mit gondolsz a fajtáról? Nézz körül honlapunkon és látogasd meg az állatainkat a menhelyen.


A Wuuff-on található eladó kiskutyák kivétel nélkül tenyésztőktől származnak, akiknek elsődleges célja a minőségi és egészséges kölykök tenyésztése. Amsztaff kölykök eladók! Nemét juhász kutya kölyök.


Játékos, gyerek szerető. Adó százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra . Fajta: husky , német juhász keverék. Aktuális életkor: hónap. Eladó német juhász bakk kutya kölyök.


Gazdit keres Sziszi (Kutya). Lovely háziállatok Újbóli kihelyezés Gyönyörű Purebreed Blues Eyes szibériai husky kölykök emelt az én gyerek és macska. Kutyák - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj . A kiskutyák anyja keverek es kis testű, vilagos es sötét barna színű, az apa kutya husky es mopsz keverék.

A kölykök korubelul kis es közép .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések