2019. november 8., péntek

Kékfestő anyag

Népies jellegű és kékfestő anyagok. Kékfestő mintás és néptáncos textil anyagok. A szélességük tehát ki is adja az anyag szélességét, a centimétert.


Könnyen kezelhető textilek . Ha nem valódi kékfestő anyag is megfelel az Ön céljára, nálunk többféle kékfestő jellegű anyagból válogathat.

Virágos kékfestő vászon. Nagyobb mértékben 18. A kékfestés egy speciális batikolási eljárás. Két fő munkafázisa van: Fedőanyag (un. pap) felvitele a textil felületére.


Ft-os áron - Rendelj raktárról, akár ingyen házhoz szállítással! Lejárt Felveszem a kapcsolatot az eladóval. Textil, Pamut, Alkotók boltja.


Saját eredeti kékfestő anyagunk méterben vásárolható!

A jó nedvszívó és légáteresztő képessége miatt viselése, illetve használata jó közérzetet biztosít, anyaga révén bőrbarát. A pamut fajlagos szakítóereje jó, . A régről ismert kékfestő anyag kiválóan alkalmas patchwork alapanyagnak, emellett népviseleti ruhákat vagy akár függönyt is készíthetnek belőle. Keresés csak a termék nevében. Csak az akciós termékek között. Ezek az anyagok alkalmasak táncosruhák . Kiváló minőségű, nagyon puha, könnyen kezelhető anyag.


Mérete: AVastagsága: 1mm. A kiszállításra kerülő terméken . Elérhetőség: Raktáron. Kívánságlistára teszem. Ismerd meg a kékfestő anyag német jelentéseit. Méri Edina, átadó Dr.


Photo of bluedye materials in Dunaföldvár in the middle of the . Kicsit késve, de végre megérkezett az utánpótlás bordó kékfestő anyag ! DictZone online magyar-német szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és német példamondatok egy helyen.

A fehér anyag sárgászöld színben emelkedett ki a medencébôl, majd egyre . Mesevilág pamutvászon kékfestő mintával, Oekotex-tanúsítvánnyal az MBTex-től. Mundrusz Anett a „Kékség” márka megalkotójának célja, hogy a kékfestő anyag szépségére hívja fel a figyelmet. Fiatalos alkotásaival arra . A papp megvédi a mintázott területet a kék festéktől, így azokon a helyeken az anyag fehéren marad.


Ha a valódi kékfestő anyagot lúgos közegben mossuk, nem ereszti a színét, szemben más festési eljárásokkal, ahol a festék csak az anyag . Pro Renovanda Cultura Hungariae alapítvány Kodály Zoltán dijának elismerésében részesült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések