2016. szeptember 15., csütörtök

Ajtó üveg díszítés

Most képzelje el, hogy nem egy szimpla üveg van az ajtóban , hanem egy pazar CREA díszüveg. Issza a kávét, közben a nap sugarai megtörnek a díszüvegen. Az ugye tagadhatatlan, hogy otthonunk sima átlátszó üvegfelületein át jut fény a. Tiffany-és-ólomüveg-nyílászáróba-70. Ezen túlmenően egyesek szerint az átlátszó ablak és ajtóüvegek túl .

Ma már bárhol elképzelhető üvegdekoráció , ha az megfelelően, és ízlésesen kap helyet az enteriőrben. Például a beltéri üvegajtók készülhetnek üveg. A thermo üveggel történő hőszigetelés választható, kültéri ajtók , ablakok.


Nyomtatott ajtó dekoráció Nyomtatott, matt laminálással ellátott ajtó dekoráció. Kissé klasszikus, hektikus irányú íves vonalakkal díszített üveg , inkább olyan konzervatívabb vonalvezetésű ajtókba illik, mint Caroline, . Ha szeretné Ön is ólomüveggel díszíteni otthonát, vagy intézményét, üzletét, . Keret nélküli edzett üvegajtók komplett kivitelezését a helyszíni felméréstől, üveggyártáson , szerelvénybiztosításon keresztül a beépítésig vállaljuk. Dekor üveg – Üveg Világ Kft.

Méretre gyártott, egyedi üveg korlátok, falak, zuhanyfalak és zuhanykabinok gyártása és beszerelése, nem szabványméret üveg zuhanyzók elkészítése. Az üvegajtó sima felületének köszönhetően könnyen tisztán tartható, és sokkal jobban ellenáll a melegnek és a. Lehet egy üvegajtót díszíteni ? Alkalmasak beltéri üvegfalak , vagy kültérre néző ablakok, üveg ajtók vagy üvegfelületek belső felületére. Esztétikus látványosságot hoz létre és egyben . Egyedi Tuskabin, Korlátüveg Gyártása és Beépítése. Beltéri Keret Nélküli Üvegajtók Gyártás és Beépítése . Famegmunkálási Tervek, Bejárat, Kabát, Ház.


Garage Doors, Outdoor Decor, Home Decor, . Pallótokos ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók. Egysoros gerébtokos ablak. Bejárati ajtó , egyforma külső és belső díszítő elemekkel savmart üveggel. Az egyedileg tervezett kültéri és beltéri ajtók , ablakok díszüvegei ,. Laminált szerkezetű beltéri ajtó egyedi méretben, intarzia díszítéssel. Gyönyörű munkákat nyertünk el, és kiviteleztünk határidőre, probléma mentesen.


Nem kis munka egy üvegtető , de mi nagyon szeretjük!

Színes absztrakt üveg. Négy pipacs ablaküveg. Rózsakerettel díszített üveg. Virág keretes ablak és ajtóüveg. Kirakat üvegezés, ajtó üvegezés, hőszigetelt ablak üvegezés. Mindenféle épület-üvegezést, ajtók , ablakok, portálok, erkélyek üveg cseréjét, kirakatok, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések