2016. szeptember 21., szerda

Pentart táblafesték

Pentart táblafesték

Fára, falra, papírra, feszített vászonra alkalmazható, vízbázisú festék. A lefestett felületre krétával írhatunk, a feliratot vizes ruhával letörölhetjük. Professzionális makett festék, és kiegészítők. Nemcsak fekete színben juthatsz hozzá. Művészellátó Webáruházból.


Pentart táblafesték

Kiszerelés: 1és 230ml. Táblafesték - alap színek. Már annyiszor elmondtam telefonban és leírtam e-mailben azt a pár tanácsot, amit érdemes betartani, ha táblafestékkel festünk, hogy itt az . Most a táblafesték egy másik felhasználás módját mutatjuk meg, ráadásul egy olyan verzióját, amelyet ki is lehet égetni, így mosogatógépben . Pentart táblafesték , türkiz. Kívánságlistára teszem.


Elérhetőség: Előrendelhető. Eladási ár: 9Forint. Dekupázs selyemfényű ragasztólakk. Vízállóra száradó ragasztó és lakk egyben.


Pentart táblafesték

Több termék vásárlása esetén . PENTART táblafesték (chalkboard paint), ZÖLD (1ml), Vízbázisú festék. Műanyagra, fémre, laminált . Jelenlegi hely: Dekor. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges. Krétafesték vs táblafesték Annie Sloan, Krétafesték, Festett Bútorok,.


További boltok készlete. A táblafesték alá pedig szerintem kelleni fog tapadásfokozó alapozó, mert a . A HomeDeco sorozatba illeszkedő új festék méltó társa a népszerű Dekor Paint Soft és Dekor Zománcfesték . SWINGCOLOR - táblafesték - fekete 375L (vízbázisú). TÁBLAFESTÉK 1ML FEKETE csak 8Ft a Nyomell Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések