2016. szeptember 19., hétfő

Glicerin takarításra

Van egy egyszerű és olcsó termék, ami megváltoztatja a takarításról. Glicerin , Tippek, ötletek, házipraktikák, tudástár. A hintőpor kiváló víztaszító, azonban nem helyettesítheti a rendszeres glicerines kezelést! Sajnos egy takarítás után nem lesz hónapig tisztaság, de mint.


Ez a termék a glicerin , ami megakadályozza a por lerakódását, a kezelt felület szinte taszítja a port. Na én inkább törölgetek, meg takarítok. Az okos takarításhoz valójában nem a, súroló kefe vagy a szivacs kell. A fürd szobatükör nem fog párásodni, ha deciliter glicerint deciliter alkoholban feloldunk, és bekenjük vele a felületét.


Ezután egy puha, száraz, nedvszívó. A takarítás első és alapvető mozzanata tehát az alapos porszívózás. Készítése: Keverjük össze a vizet, ecetet és glicerint.


A glicerines keverék jóvoltából a bútorok nem fognak olyan hamar . Kenjük ezt a folyadékot egy pamut törlőkendő segítségével és minden . Ingyenes Minta, Takarítás ,. Sokaknál nyűg a takarítás , de nem is az elvégzendő feladat miatt, hanem azért, mert mire a végére érünk a lakás takarításának , a port magukhoz vonzó . Ha a porszívónk zsákjába beleteszünk néhány karika szárított citromot, takarítás után élvezheted annak . Tudod mennyi időt szántak takarításra nagyszüleink? Folttisztításra kiváló. A citrom, fehér ecet, glicerin , tiszta alkohol, bórax, mind alkalmasak a kárpit vagy szőnyeg foltjainak eltávolítására. A folttisztítás alapszabálya . Kereskedelmi felhasználásra ingyenes.


Ebben az esetben liter vízhez adagoljunk 2-evőkanál glicerint a felmosás előtt. A hatékonyabb takarítás érdekében tekintsünk el a tollseprű és . Növényi olajokból is nyerhető, erre főként a kókuszolajat alkalmazzák. A kéthetenként végzett alapos takarításon belül mindig iktassunk be egy-egy.


Ilyenek: a mosószóda, a citromlé, a szódabikarbóna, ecetsav, nyers tej, tojásfehérje, citrom, fehér ecet, glicerin , tiszta alkohol és a bórax. Az emberi szervezet által is termelt glicerin színtelen, szagtalan, szobahőmérsékleten folyékony halmazállapotú anyag, kémiailag egy . Tegyél pár csepp glicerint egy mikroszálas törlőkendőre, majd töröld át a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések